noul Volvo XC90

Viitoarea generație Volvo XC90 va fi fabricată în SUA

Volvo XC90 - generația a 3-a, 2021
Volvo va fabrica viitoarea generație a SUV-ului XC90 în SUA, acolo unde compania suedeză construiește una dintre cele mai moderne uzine ale sale în orașul Charleston (Carolina de Sud). Astfel, totalul investițiilor făcute de Volvo peste ocean va ajunge la peste 1.1 miliarde de dolari.

Volvo va produce automobile în India, începând chiar de anul acesta

Volvo XC90 - produs in India
Volvo va deschide anul acesta o fabrică de automobile în India, constructorul suedez dorind astfel să se adapteze rapid trendului de creștere a cererii pentru mașinile premium în dinamicul stat asiatic.
 

Volvo va integra Skype for Business la bordul mașinilor sale din Seria 90

Volvo - Skype for Business

În curând toate modelele Seriei 90 de la Volvo vor primi, prin intermediul sistemului de infotainment, aplicația Skype for Business, destinată conferințelor și convorbirilor on-line, în scop de afaceri.

Volvo anunță noutăți importante pentru modelele din Seria 90

Volvo Seria 90 - noutati noiembrie 2016
Volvo a anunțat lansarea unui pachet important de îmbunătățiri pentru toată familia de automobile din Seria 90 (S90, V90 și XC90), acesta incluzând noi propulsoare, noi tehnologii de siguranță dar și un update legat de conectivitate.

Volvo va rechema în service peste 70.000 de mașini vândute în SUA

Volvo - rechemare service
Volvo a inițiat o campanie de rechemare în service pentru aproape 75.000 de automobile vândute în SUA, motivul recall-ului fiind o problemă la centurile de siguranță.

Volvo a produs primul XC90 ce va fi folosit în cadrul proiectului Drive Me

Volvo XC90 #001 - Drive Me
Volvo a produs primul XC90 ce va fi utilizat în cadrul ambițiosului program Drive Me și care presupune utilizarea unei întregi flote de mașini cu capabilități de rulare autonomă de către cetățeni obișnuiți ai orașului Goteburg.

Volvo XC90 Excellence poate fi comandat și în România. Iată prețul său

Volvo XC90 Excellence
Importatorul Volvo în România a anunțat disponibilitatea pe piața de la noi a noului XC90 Excellence, model aflat în vârful gamei XC90 atunci când vine vorba de echiparea standard, dar și privind lista de dotări exclusiviste de care vor beneficia cei care-l comandă. Toatea acestea au însă și un cost pe măsură, Volvo XC90 Excellence având un preț de 123.871 de euro, TVA inclus, sumă cu aproape 50.000 de euro mai mare față de nivelul de echipare imediat inferior - Momentum.

Volvo continuă să bifeze creșteri în materie de vânzări, în 2016

Volvo XC90
Volvo își continuă trendul ascendent în materie de vânzări, suedezii anunțând noi creșteri și pe luna iulie din acest an. Astfel, au fost livrate aproape 42.000 de mașini în toată lumea, cu 9.3% mai multe față de iulie 2015.

Noul Volvo V90 va primi și o versiune Cross Country

Volvo V90 Cross Country
Noul Volvo V90 va primi și o versiune Cross Country, special creată pentru cei care doresc un break de clasă mare cu capabilități în off-road și care nu iau în calcul un XC90. Astfel, jurnaliștii de la Auto Express au surprins pe șoselele din Spania o versiune de teste, camuflată în materiale specifice.

Volvo a reușit un prim trimestru record în 2016, grație "vedetei" XC90

Vanzarile Volvo - primul trimestru 2016
Volvo a anunțat cifre de vânzări record pentru primul trimestru din 2016, compania suedeză comercializând 120.591 de automobile, cu 11.5% mai multe față de aceeași perioadă din 2015.

Volvo ridică și mai tare ștacheta pretențiilor premium cu noul XC90 Excellence

Noul Volvo XC90 Excellence
Volvo anunță disponibilitatea în Europa a noului XC90 Excellence - cel mai de sus și totodată cel mai exclusivist nivel de echipare în care poate fi comandat SUV-ul suedez. Acesta va putea fi comandat pentru început doar on-line și doar în câteva țări, atent selecționate.

Volvo va opera update-uri serioase gamei sale de modele de generație 2017

Volvo - update-uri modele 2017
Volvo a anunțat o serie de update-uri semnificative ce vor fi aduse modelelor sale anul acesta, pentru a deveni și mai atractive în ochii clienților, în perspectiva anului 2017.

Volvo va integra serviciile Spotify la bordul mașinilor sale

Volvo - servicii Spotify
Volvo este primul producător de automobile ce va integra la bordul automobilelor sale popularul serviciu de streaming audio Spotify. Pentru început, primele modele pe care se poate adăuga Spotify sunt noile XC90S90 și V90.

Volvo a început cu dreptul anul 2016

Volvo XC90 R Design
Volvo a anunțat cifrele de vânzări din ianuarie 2016, valorile atinse în prima lună a anului fiind cu 9.4% mai mari față de aceeași lună a anului 2015. Astfel, constructorul suedez a vândut 33.761 de automobile.

Euro NCAP a stabilit care au fost cele mai sigure mașini testate în 2015

Euro NCAP - Best in Class cars of 2015
Organizația independentă Euro NCAP a ales mașinile câștigătoare a ceea ce se numește "Best in Class cars of 2015". Astfel, au fost nominalizate cele mai sigure automobile din fiecare clasă.

Volvo a vândut peste jumătate de milion de mașini în 2015

Volvo - cifre vanzari 2015
Volvo a anunțat o creștere cu 8% a vânzărilor pe întreg anul 2015 față de anul precedent, constructorul suedez de automobile reușind pentru prima dată în istoria sa să vândă peste jumătate de milion de automobile pe parcursul unui an. Mai exact - 503.127 de mașini Volvo au ajuns la clienții din întreaga lume.

VIDEO - Volvo ne arată cam unde ar vrea să ajungă în 2020

Volvo - target de siguranta 2020
Când spui Volvo te gândești automat la siguranță. Suedezii se apropie parcă și mai tare de viitor prin setarea unor ținte incredibile la prima vedere - începând cu anul 2020 niciun pasager nu va mai muri sau nu va mai fi rănit serios în accidente de circulație, la bordul unui Volvo nou.

Euro NCAP - Volvo XC90 și Audi Q7 obțin cinci stele, Mazda CX-3 doar patru

Noul Volvo XC-90 - test Euro NCAP
Euro NCAP a dat publicității rezultatele celor mai recente teste de siguranță efectuate, din "lotul" vizat făcând parte nu mai puțin de nouă modele recent lansate de marii producători auto. Printre cele mai importante mașini se numără noile Audi Q7, Volvo XC90 sau Renault Kadjar, toate trei obținând maximul de cinci stele.

Volvo iniţiază o nouă campanie de rechemare în service pentru XC90

Volvo XC90 - probleme airbag cortina
Volvo pregăteşte o campanie de rechemare în service pentru o serie de modele XC90 produse anul acesta, din cauza unei porbleme descoperite la airbagurile cortină.

Volvo îşi continuă creşterea în materie de vânzări

Volvo S60 - V60
Volvo a anunţat creşteri ale vânzărilor şi pentru luna iulie din acest an, creşteri datorate în mare măsură lansării noului XC90 la nivel global. Astfel, au fost vândute în iulie 2015 38.128 de automobile Volvo, cu 4.6% mai multe faţă de aceeaşi lună din 2014.

Pagini

Subscribe to RSS - noul Volvo XC90