Fiat

Alfa Romeo și Maserati reduc producția din cauza cererii slabe din China

Alfa Romeo Stelvio
FCA (Fiat Chrysler Automobiles) a redus cadența de producție în fabricile Alfa Romeo și Maserati, din cauza scăderii cifrelor de vânzare de pe piața din China. Astfel, ca urmare a adoptării unor noi reguli pe piața auto din marele stat asiatic, producătorii de automobile nu mai pot impune dealerilor să constituie stocuri de mașini noi - o practică des întâlnită până acum.

Fiat atacă "jungla urbană" cu noul 500L City Cross

Fiat 500L City Cross
Italienii de la Fiat au lansat pe piață noul 500L City Cross, versiune ce adaugă puțină "esență" de crossover modelului din familia 500 dedicat familiștilor convinși. Astfel, 500L City Cross ni se prezintă "dotat" cu elemente decorative specifice mai degrabă unui SUV care, combinate cu creșterea gărzii la sol, îl pot plasa fără probleme în segmentul crossoverelor urbane.

Fiat Tipo a primit varianta S-Design - dedicată clienților ce-și doresc o mașină cu mai multă personalitate

Fiat Tipo S-Design
Fiat a introdus în configuratorul noului Tipo ediția S-Design - versiune ce pune accentul pe o personalizare estetică deosebită completată de o listă mult mai bogată de echipamente trecute pe lista de dotări standard. Oferit în versiunile de caroserie Hatchback și Station Wagon, Tipo S-Design se adresează cu precădere clienților tineri, activi și care doresc să iasă din tiparele vieții cotidiene.

Fiat ne îndeamnă la aventuri urbane alături de noul Panda City Cross

Fiat Panda City Cross
Fiat a prezentat noul Panda City Cross, model ce transformă citadina Panda într-o mașină cu ambiții de crossover cel puțin din punct de vedere estetic. Spre deosebire însă de Panda 4x4 și Cross 4x4, noul model nu va beneficia și de un sistem de tracțiune integrală.

Fiat 500 Sessantesimo vine să evoce cei 60 de ani de existență ai micului automobil italienesc

Fiat 500 Sessantesimo
Fiat ține să marcheze aniversarea a 60 de ani de istorie a micului Fiat 500 printr-un model special. Botezat Fiat 500 Sessantesimo ("al 60-lea"), modelul aniversar va fi prezentat la Geneva și va fi ulterior produs în doar 560 de exemplare.

Noul Fiat Tipo a obținut doar trei stele în testele Euro NCAP

Fiat Tipo - rezultate Euro NCAP 2016
Euro NCAP a publicat rezultatele testelor efectuate pe noul Fiat Tipo, modelul compact în care italienii își pun mari speranțe obținând doar trei stele în versiunea de dotare standard, respectiv patru stele în varianta "Safety Pack".

Dieselgate - Germania pârăște grupul Fiat Chrysler la Comisia Europeană

Fiat 500X 2.0 MultiJet - emisii NOx
Ministerul Transporturilor din Germania acuză oficial grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA) pentru faptul că ar fi folosit pe unele dintre mașinile sale diesel un dispozitiv de păcălire a testelor de emisii. Acuzația a fost trimisă către Comisia Europeană de la Bruxelles, conform junaliștilor germani de la WirtschaftsWoche.

Fiat Chrysler va rechema în service circa 600.000 de modele Fiat 500 și Jeep Wrangler

Fiat 500 - rechemare service
Grupul Fiat Chrysler (FCA) va rechema în service  aproape 600.000 de modele Fiat 500 și Jeep Wrangler, în marea lor majoritate vândute pe continentul nord-american.

Fiat înlocuiește bătrânul Scudo cu un nou model - Talento

Noul Fiat Talento
Fiat profită din plin de colaborarea sa cu Renault în segmentul vehiculelor comerciale, italienii prezentând la sfârșitul săptămânii trecute noul Talento, model "geamăn" cu Renault Trafic.

Fiat a prezentat la Geneva noul 500S

Noul Fiat 500S
Pe lângă Tipo, vedeta de anul acesta a standului Fiat de la Geneva, italienii au expus și noul 500S, un model ce se traduce printr-un nou nivel de echipare disponibil pentru micul 500.

Fiat atacă piața pick-up-urilor cu noul Fullback

Noul Fiat Fullback
Fiat a expus și la Geneva pick-up-ul Fullback, prezentat în premieră mondială în noiembrie 2015, la Dubai International Motor Show. Construit sub umbrela Fiat Professional, noul Fullback va fi disponibil la dealerii din Europa începând cu luna iunie a acestui an.

Noul Fiat Tipo a primit și variantele hatchback și Station Wagon

Noul Fiat Tipo hatchback
Fiat a dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva două noi versiuni de caroserie ale noului Tipo - varianta hatchback și versiunea break, Station Wagon.

Noul Fiat Tipo are un preț de pornire de 10.990 de euro, în România

Noul Fiat Tipo - preturi Romania
Lansat anul trecut în luna mai sub numele de Aegea și ulterior redenumit Tipo, noul sedan compact produs de Fiat în Turcia poate fi comandat începând din această lună și în România. Prețul de pornire, unul promoțional, este de 10.990 de euro, TVA inclus, petru versiunea de bază TIPO, motor 1.4 pe benzină, 95 de CP.

Fiat 500X 2.0 MultiJet depășește cu mult valorile normale de NOx emis, conform organizației germane DUH

Fiat 500X 2.0 MultiJet 140 CP - teste NOx
Organizația germană de mediu DUH (Deutche Umwelthilfe) a publicat astăzi un studiu potrivit căruia și noul Fiat 500X echipat cu motorul diesel 2.0 MultiJet depășește dramatic valorile de NOx emise. 

Fiat Chrysler Automobiles va plăti o amendă record în SUA

Jeep Cherokee - probleme grave siguranta
Gigantul Fiat Chrysler Autmobiles (FCA) a acceptat să plătească o amendă record primită din partea Administraţiei pentru Siguranţa Traficului din SUA. Amenda, cifrată la 70 de milioane de dolari, este doar o parte din totalul de 105 milioane de dolari pe care FCA ar trebui săţi achite ca şi penalităţi pentru interminabilele campanii de rechemare în service din ultimii şase ani.

Pagini

Subscribe to RSS - Fiat