Geneva 2016

Toyota Hilux a ajuns la cea de-a 8-a generație

Noua Toyota Hilux 2017
Toyota a prezentat la Geneva cea de-a 8-a generație a pick-up-ului Hilux, model legendar și recunoscut pentru capabilitățile sale de "cărăuș". Din 1968 și până astăzi au fost vândute peste 16 milioane de exemplare Hilux, iar în 2015 modelul celor de la Toyota a fost cel mai bine vândut pick-up din Europa, cu circa 34.000 de unități vândute - valoare ce reprezintă aproape un sfert din totalul segmentului.

Volkswagen a lansat noul Multivan PanAmericana - un model cu valențe off-road

Noul VW Multivan PanAmericana
Volkswagen a expus la Salonul Auto de la Geneva  noul Multivan PanAmericana, o versiune a celebrului van ce combină avantajele spațiului și onfortului cu capabilități venite din lumea SUV-urilor.

Salonul Auto de la Geneva 2016 - Galerie foto

Ca în fiecare an, și în 2016 Salonul Auto de la Geneva a adunat laolaltă toți marii producători de automobile, fiecare prezentând modele în premieră mondială sau europeană, alături de mare parte din gama lor de produse.
 

VIDEO - Peugeot ne arată viitorul călătoriilor VIP prin intermediul conceptului Traveller i-Lab

Peugeot Traveller i-Lab
Prezentat la Geneva alături de noul Traveller, conceptul Peugeot Traveller i-Lab prezintă viziunea constructorului francez asupra viitorului transportului persoanelor din mediul de business sau a VIP-urilor - sub eticheta VIP shuttle 3.0.

Fiat a prezentat la Geneva noul 500S

Noul Fiat 500S
Pe lângă Tipo, vedeta de anul acesta a standului Fiat de la Geneva, italienii au expus și noul 500S, un model ce se traduce printr-un nou nivel de echipare disponibil pentru micul 500.

Fiat atacă piața pick-up-urilor cu noul Fullback

Noul Fiat Fullback
Fiat a expus și la Geneva pick-up-ul Fullback, prezentat în premieră mondială în noiembrie 2015, la Dubai International Motor Show. Construit sub umbrela Fiat Professional, noul Fullback va fi disponibil la dealerii din Europa începând cu luna iunie a acestui an.

Noul Suzuki Baleno va ajunge pe piețele europene în aprilie 2016

Noul Suzuki Baleno
Suzuki a prezentat la Geneva noul hatchback Baleno, model cu care japonezii dau startul unei ofensive fără precedent în segmentele du creșteri majore din ultimii ani - SUV-uri, modele de segment B sau de segment A.

Noul Ssangyong Tivoli XLV a avut premiera mondială la Geneva

Noul Ssangyong Tivoli XLV
Coreenii de la Ssangyong au expus la Geneva noul Tivoli XLV, versiunea mai lungă a micului SUV Tivoli, prezent de aproape un an pe piața din Europa.

Subaru a venit la Geneva cu conceptul XV - studiu ce prefigurează o nouă generație a SUV-ului omonim

Conceptul Subaru XV
Subaru încearcă din răsputeri să iasă din conul de umbră în care stă de ceva ani prezentând la Geneva conceptul XV. Cum numele nu este nou, conceptul prefigurează o a doua generație a deja existentului SUV XV, apărut pe piață acum patru ani.

VIDEO - noul Mercedes-Benz C-Class în primul trailer filmat

Noul Mercedes-Benz C-Class Cabriolet - video
Noul Mercedes-Benz C-Class Cabriolet reprezintă prima decapotabilă lansată vreodată de germani în Clasa C, completând totodată familia mașinilor de clasă medie dezvoltate la Stuttgart.

Noul Maserati Levante a fost lansat oficial - iată toate detaliile tehnice și prețul

Noul Maserati Levante 2017
Maserati a dezvăluit la Geneva noul Levante, primul SUV din istoria sa peste un secol. Au fost prezentate așadar toate detaliile tehnice, alături de imagini oficiale în kit-ul de presă.

Lamborghini a uimit asistența de la Geneva cu noul Centenario

Noul Lamborghini Centenario
Lamborghini a venit la Geneva cu fantasticul Centenario, un model cu care italienii celebrează 100 de ani de la nașterea lui Ferruccio Lamborghini, fondatorul companiei.

Ford extinde gama Vignale cu alte patru noi modele - Edge, Kuga, S-MAX și Mondeo în cinci uși

Noul Ford Edge Vignale
Ford a dezvăluit la Geneva alte patru noi modele din familia de lux Vignale, ai căror viitori proprietari vor putea beneficia de noi servicii exclusiviste. Astfel, în portofoliul nou fondatei familii Vignale - lansată anul trecut pe modelele Mondeo Sedan și Mondeo break - vor mai fi disponibile și noile Edge Vignale, S-MAX Vignale, Mondeo Vignale în cinci uși și Kuga Vignale, acesta din urmă fiind prezentat petru moment în formă de concept, însă foarte apropiat de viitoarea mașină de serie.

Noua Toyota C-HR - toate detaliile legate de motorizări

Noua Toyota C-HR
Toyota a dezvăluit astăzi la Geneva noul crossover C-HR, fiind prezentate și toate detaliile legate de partea tehnică și de motorizări. Astfel, noul C-HR va beneficia de platforma tehnică a noii Toyota Prius și va oferit pentru început în două versiuni de propulsie -  una hibrid și alta pe benzină.

Nissan va lansa anul viitor în Europa primul Qashqai capabil să se conducă singur

Nissan Piloted Drive 1.0
Nissan a anunțat astăzi la Geneva că în 2017 va fi produs primul Qashqai destinat pieței europene care va beneficia de o tehnologie de rulare autonomă de tip "Piloted Drive".

În sfârșit, Alfa Romeo a prezentat la Geneva varianta "normală" a noii Giulia

Noua Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo a prezentat într-un final, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, și versiunile normale ale noii Giulia, după o serie de amânări și probleme care nu au făcut deloc bine imaginii mărcii italiene.

Noul Fiat Tipo a primit și variantele hatchback și Station Wagon

Noul Fiat Tipo hatchback
Fiat a dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva două noi versiuni de caroserie ale noului Tipo - varianta hatchback și versiunea break, Station Wagon.

Noile Scenic și Megane Estate - premierele mondiale Renault de la Geneva

Noul Renault Scenic 2017
Renault a dezvăluit astăzi cele două premiere mondiale pe care le-a pregătit publicului de la Salonul Auto de la Geneva - noul Scenic și noul Megane Estate. Ajuns la cea de-a patra generație, noul Renault Scenic vine să revoluționeze segmentul în care concurează, prin multitudinea de soluții inovative oferite, dar și prin designul cu totul și cu totul aparte.

Noul Porsche 911 R - iată toate detaliile legate de performanțe

Noul Porsche 911 R
Porsche a prezentat astăzi la Geneva ediția specială limitată 911 R, model ce va fi fabricat în doar 991 exemplare. Având sub capotă același motor ce propulsează și extremul 911 GT3 RS, noul 911 R poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 3.8 secunde.

Volkswagen a prezentat conceptul T-Cross Breeze - un SUV de clasă mică, decapotabil

Volkswagen T-Cross Breeze
Volkswagen a prezentat astăzi la geneva conceptul T-Cross Breeze, studiu ce prefigurează un viitor SUV de clasă mică ce va fi produs în serie de germani. Abordarea estetică este una inedită, VW alegând să creeze o versiune decapotabilă pentru noul concept.

Pagini

Subscribe to RSS - Geneva 2016