Hyundai

Noul Hyundai Bayon - preț de start 12.600 euro, TVA inclus

Hyundai Bayon - prețuti România

Importatorul Hyundai în România a publicat lista de prețuri pentru noul Bayon. Astfel, clienții interesați de noul SUV asiatic de segment B vor trebui să pregătească cel puțin 12.598 de euro, TVA inclus.

Hyundai își mărește portofoliul cu noul i30 Fastback N Line

Hyundai i30 Fastback N Line

Hyundai a dezvăluit noul i30 Fastback N Line - versiune cu pretenții ceva mai sportive a fastback-ului compact dezvoltată avându-se drept sursă de inspirație elemente deja consacrate de noua divizie N.

Noul Hyundai Santa Fe a ajuns și în România. Prețul singurei versiuni disponibile - 46.564 de EURO, TVA inclus

Hyundai Santa Fe 2018 - pret
Noul Hyundai Santa Fe poate fi comandat și în România, SUV-ul ajuns la o nouă generație având un preț de 53.181 de EURO, TVA inclus. Oferit pentru moment doar într-o singură versiune de echipare - Luxury - noul Santa Fe beneficiază de o promoție de lansare ce-i scade prețul final șa 46.564 de EURO, TVA inclus.

Noul Hyundai Kona Electric și-a dezvăluit toate secretele

Noul Hyundai Kona Electric
Hyundai a publicat astăzi toate detaliile legate de noul Kona Electric - model ce va avea premiera mondială la Geneva și care este caracterizat de sud-coreeni drept "primul SUV subcompact 100% electric" de pe piața din Europa.

Hyundai Santa Fe a ajuns la cea de-a patra generație

Noul Hyundai Santa Fe 2018
Hyundai a dezvăluit cea de-a patra generație Santa Fe - SUV vândut pînă acum în mai bine de 400.000 de exemplare în Europa, din 2001 și până astăzi. Cu un design mai îndrăzneț și mai proaspăt ca niciodată, dar și cu o ofertă îmbunătățită de spațiu, versatilitate și tehnologii noul Hyundai Santa Fe promite să-și apere șansele într-un segment din ce în ce mai aglomerat.

Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale ale noului Santa Fe

Hyundai Santa Fe 2018
Hyundai a prezentat primele imagini oficiale ale noii generații Santa Fe - SUV-ul de segment D urmând a duce mai departe bogata moștenire lăsată de predecesorii săi. Dezvăluirea sa oficială va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

Noul Hyundai Kona Electric va fi dezvăluit pe 27 februarie

Hyundai Kona Electric
Hyundai va prezenta versiunea electrică a lui Kona în data de 27 februarie. Anunțul vine însoțit de un teaser video ce nu face foarte multă lumină în privința detaliilor mașinii, dar ne introduce în atmosfera "electrică" ce va dominanta SUV-ului electrificat.

Noul Hyundai i30 Fastback poate fi comandat și în România. Prețul de start - 17.785 de EURO

Hyundai i30 Fastback - preturi Romania
Noul Hyundai i30 Fastback poate fi comandat de-acum și în România, versiunea de caroserie în cinci uși și alură de coupe având un preț de start de 20.575 de EURO. Ca deobicei, importatorul mărcii în România oferă reduceri cu caracter permanent, suma finală cerută în schimbul versiunii i30 Fastback 1.0 T-GDi HIGHWAY fiind de 17.785 de EURO, TVA inclus.

Prețurile noului Hyundai Kona pleacă de la 18.278 de EURO, TVA inclus

Hyundai Kona - preturi Romania
Iată că și noul Hyundai Kona poate fi de-acum comandat în România - cel mai mic SUV din portofoliul coreenilor având un preț de start de 21.146 de EURO, TVA inclus. Grație unei oferte de lansare, cel mai ieftin Hyundai Kona costă 18.278 de EURO - în versiunea 1.0 T-GDi 120 CP 2WD HIGHWAY.

Test Drive Hyundai IONIQ Hybrid

În review-ul de astăzi vom încerca să deslușim necunoscutele noului Hyundai IONIQ Hybrid, după un test în care hibridul coreean ne-a fost partener vreme de câteva zile în versiunea de echipare EXCLUSIVE.

Versiunea electrică a noului Hyundai Kona va fi dezvăluită la Geneva, în primăvara lui 2018

Hyundai Kona 100% electric
Confirmată oficial în vara acestui an, versiunea 100% electrică a SUV-ului Kona va fi dezvăluită în primăvara lui 2018 la Salonul Auto de la Geneva.

VIDEO - noul Hyundai i30 N este promovat intens în Europa

Hyundai i30 N - video
Hyundai a demarat campaniile de promovare pentru noul i30 N, primul hot hatch din portofoliul sud-coreenilor bucurându-se deja de un succes enorm pe piața din Europa.

Test Drive Hyundai i30 1.4 T-GDI 7DCT

Anul acesta Hyundai i30 a fost lansat în România în cea de-a treia sa generație (prezentată anul trecut la Paris), am vrut să vedem cât de tare a evoluat modelul sud-corean. "Calul de bătaie" - o versiune 1.4 T-GDI de 140 CP cuplată la o cutie de viteze automată 7DCT, nivel de echipare Launch Edition EXCLUSIVE.

Hyundai a prezentat succesorul lui ix35 Fuel Cell

Hyundai SUV - alimentat cu hidrogen
Hyundai a dezvăluit la Seoul noua generație a SUV-ului propulsat cu ajutorul pilelor de hidrogen. Noul model nu are pentru moment stabilit un nume, este dezvoltat într-o formă foarte apropiată de cea de serie și va înlocui vechiul ix35 Fuel Cell - versiune lansată pe piață în anul 2013.

Toate exemplarele Hyundai i30 N First Edition au fost comandate în mai puțin de 48 de ore

Hyundai i30 N First Edition
Hyundai a anunțat cu mândrie faptul că toate cele 100 de exemplare i30 N First Edition s-au vândut în mai puțin de două zile. Ediția specială, ce a marcat practic lansarea pe piață a primului hot hatch Hyundai, a fost disponibilă în exclusivitate pe piața din Germania.

Hyundai nu face față comenzilor pentru IONIQ EV

Hyundai IONIQ EV
Cererea extrem de mare pentru versiunea 100% electrică a noului Hyundai IONIQ a pus constructorul sud-coreean în imposibilitatea de a face față comenzilor, acest lucru fiind cauzat de lipsa din stoc  a bateriilor fabricate de LG Chem.

Hyundai i30 Fastback vine să completeze familia noii generații i30

Noul Hyundai i30 Fastback
Hyundai a dezvăluit noul i30 Fastback - model ce propune o versiune de caroserie în cinci uși, dar cu un profil ce ne duce cu gândul mai degrabă la un coupe. Noul i30 Fastback se va alătura în gama coreenilor alături de variantele Hatchback și Tourer, începând cu primăvara lui 2018.

Hyundai a dezvăluit oficial noul i30 N. Iată de ce este capabil primul hot hatch sud-coreean

Noul Hyundai i30 N
Hyundai a dezvăluit astăzi mult așteptatul i30 N - primul model sportiv dintr-o familie pe care sud-coreenii o vor mări în anii următori. Cu un design evident axat pe sportivitate și performanțe ce rivalizează modelele similare germane sau franțuzești, noul Hyundai i30 N se vrea a fi un hot hatch veritabil capabil să livreze senzații pe măsură.

Iată toate detaliile legate de noul Hyundai Kona, SUV-ul de clasă mică al coreenilor

Noul Hyundai Kona
Hyundai a prezentat astazi oficial noul Kona, model ce va întregi familia de SUV-uri a sud-coreenilor și care va acoperi segmentul din ce în ce mai aglomerat al crossoverelor de clasă mică. Prefigurat de o serie de teasere, noul Kona pune în valoare cele mai recente tendințe de design promovate în ultimul timp de Hyundai, venind în același timp cu o serie de artificii estetice ce ne duc cu gândul la "rebelul" C4 Cactus.

VIDEO - Noul Hyundai Kona va fi prezentat oficial în data de 13 iunie

Hyundai Kona - lansare 13 iunie 2017
Sud-coreenii de la Hyundai au stabilit data prezentării noului Kona, crossover de clasă mică ce va avea ulterior premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Vom vedea așadar primele imagini oficiale cu noul Hyundai Kona în data de 13 iunie, asta după ce primele imagini neoficiale au făcut deja lumină asupra părții sale frontale, desenate într-un mod cu totul și cu totul inedit.

Pagini

Subscribe to RSS - Hyundai