Opel

Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România

Opel logo

Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România. Prin această preluare, Trust Motors își întregește portofoliul de mărci ale Grupului PSA reprezentate în România, ca importator oficial Peugeot, Citroen, DS Automobiles și Opel.

Viitorul lui Opel Ampera-E, în pericol?

Opel Ampera-E
Opel a cerut dealerilor săi din Norvegia să nu mai accepte comenzi pentru Ampera-E, dat fiind faptul că producătorul german nu poate oferi un ritm al livrărilor care să acopere numărul celor ce ar vrea să cumpere modelul electric.

Opel Crossland X poate fi configurat și într-o versiune pe GPL. Nu și în România, pentru moment...

Opel Crossland X GPL
Opel a introdus în oferta noului Crossland X și o versiune ce poate fi alimentată cu GPL. Dezvoltată alături de motorul pe benzină aspirat de 1.2 litri, varianta pe GPL nu este disponibilă pentru moment decât câteva țări din Europa de Vest.

Angajații Vauxhall din Marea Britanie sunt primele "victime" ale achiziției Opel de către PSA Group

Vauxhall Astra Sports Tourer
Francezii de la PSA Group au de gând să restructureze radical activitățile de producție din fabricile Opel/Vauxhall, fiind aproape sigur faptul că 400 de angajați ai fabricii britanice din Ellesmere Port își vor pierde locurile de muncă

Noul Opel Grandland X poate fi comandat și în România. Prețul de start - 18.700 de EURO

Opel Grandland X - preturi Romania
Opel Grandland X - model construit pe aceeași platformă tehnică utilizată de Peugeot 3008 - poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 18.700 de EURO, TVA inclus, pentru versiunea de motorizare pe benzină 1.2 Turbo 130 CP și nivel de echipare Selection.

Opel renunță la serviciile Tinei Mueller - responsabila Departamentului de Marketing

Tina Mueller - plecare de la Opel
Intrarea Opel sub umbrela Grupului PSA face ca din ce în ce mai mulți oameni de la vârful companiei să renunțe la drumul lor alături de compania germană. Astfel, după ce CEO-ul Karl-Thomas Neumann și-a înaintat demisia în vara acestui an, a venit rândul șefei Departamentului de Marketing - Tina Mueller - să plece de la Opel.

Ford Fiesta, Renault Koleos și Mazda CX-5 sunt "fruntașele" celor mai recente teste Euro NCAP

Euro NCAP - teste septembrie 2017
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste efectuate pe modele recent lansate în Europa. Astfel, noile Renault KoleosMazda CX-5Ford FiestaMercedes-Benz C-Class CabrioletOpel Grandland X și Jeep Compass au obținut maximul de cinci stele, Opel Ampera-e a reușit doar patru stele, în timp ce Kia Rio și Kia Picanto au primit trei stele în versiunile de echipare standard.

Familia Opel Vivaro s-a mărit cu versiunile Tourer și Combi+

Opel Vivaro Tourer
Opel a mărit familia autovehiculului comercial Vivaro cu versiunile Vivaro Tourer și Vivaro Combi+, noile modele punând accentul pe transportul de persoane în condiții asemănătoare cu cele dintr-un automobil. Mai mult, noul Opel Vivaro Tourer plusează cu o arhitectură de organizare a scaunelor și cu dotări potrivite oamenilor de afaceri ce-și petrec o bună bucată din timp călătorind.

Opel KARL, ADAM și Corsa pot primi la bord noul sistem de infotainment Navi 4.0 IntelliLink

Opel Corsa - Navi 4.0 IntelliLink
Opel a introdus pe lista dotărilor din configuratorul modelelor KARLADAM și Corsa un nou sistem de infotainment. Botezat Navi 4.0 IntelliLink, noul sistem integrează hărți de navigație și toate opțiunile tehnologiei Opel OnStar.

Opel Corsa va putea fi configurat și în versiunea sportivă S

Noul Opel Corsa S
Opel a dezvăluit noua Corsa S, versiune cu evidente valențe sportive ce ar trebui să mulțumească pretențiile clienților pentru care varianta OPC este deja mult prea radicală.

Noul Opel Insignia GSi reînvie tradiția familiei sportivelor gândite la Russelsheim

Opel Insignia GSi
Noul Opel Insignia a primit cea mai puternică versiune în care va putea fi comandat. Nu, nu este vorba de varianta OPC, germanii preferând să readucă la viață acronimul GSi - atât de apreciat de fanii mărcii în deceniile trecute. Așadar, noul Opel Insignia GSi promite performanțe superioare vechiului Insignia OPC.

Achiziția Opel de către Grupul PSA a primit acordul forurilor antitrust europene

Carlos Tavares - Mary T. Barra, achizitia Opel
Grupul PSA a obținut acordul necondiționat al Comisiei Europene în privința preluării Opel, forul cu sediul la Bruxelles declarând tranzacția anunțată în luna martie drept una ce nu încalcă legile europene ale concurenței.

Karl-Thomas Neumann va părăsi Opel, după preluarea germanilor de către Grupul PSA

Karl-Thomas Neumann - demisie Opel
Achiziția Opel de către Grupul PSA va duce în cele din urmă la despărțirea de CEO-ul Karl-Thomas Neumann, germanul având în plan să-și prezinte demisia din fruntea companiei cu sediul în Russelsheim.

Noul Opel Crossland X are un preț de start de 12.920 de euro

Opel Crossland X - preturi Romania
Noul Opel Crossland X a apărut și în configuratorul din România al companiei germane, având un preț de pornire de 12.920 de euro, TVA inclus pentru versiunea de motorizare 1.2 XE 81 CP și nivel de echipare Enjoy.

Opel va construi viitorul Corsa pe o platformă PSA

Opel Corsa
Viitoarea generație Opel Corsa va fi dezvoltată pe o platformă a Grupului PSA, vestea fiind confirmată ieri oficial de către constructorul german. Dacă inițial constructorul din Russelsheim vorbea despre păstrarea unei arhitecturi de proveniență General Motors pentru noul model ce va fi lansat în 2019, iată că recenta achiziție a Opel de către PSA Group a modificat radical planurile.
 

Opel Grandland X a fost dezvăluit astăzi, având ambiții mari în segmentul SUV-urilor compacte

Opel Grandland X
Gama SUV-urilor Opel va cuprinde începând din această toamnă și noul Grandland X, modelul dezvăluit astăzi de constructorul german urmând a avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Intrarea Opel sub "aripa" Grupului PSA face ca noul Grandland X să fie construit pe platforma EMP2, dezvoltată de francezi și care a "născut" deja nume precum Peugeot 3008 sau Citroen C5 Aircross.

Opel a prezentat astăzi noul Insignia Country Tourer

Noul Opel Insignia Country Tourer
Opel a dezvăluit astăzi noul Insignia Country Tourer - versiune cu aspect și capabilități off-road a noii generații Insignia. Noul model se va alătura din această vară familiei de modele de clasă medie Opel, lângă proaspăt lansatele Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer.

Iată cum arată lista de prețuri pentru noul Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport - preturi Romania
După ce saptămâna trecuta aflam prețul de start pentru noul Opel Insignia în România - 20.400 de euro, iată că a fost făcută publica lista completă a prețurilor pentru noua generație a modelului de clasă medie german.

Opel a dat startul producției pentru noul Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport - startul productiei
Opel a dat startul producției pentru noul Insignia Grand Sport, astăzi ieșind de pe liniile de asamblare ale fabricii din Russelsheim primul exemplar din noua generație.

Autoritățile franceze au scos Opel din lista producătorilor suspectați de păcălirea testelor de emisii

Opel - motor 1.6 CDTI
Opel a scăpat de acuzațiile aduse de autoritățile franceze pe tema emisiilor de NOx, Direcția Generală pentru Concurență, Consum și Combaterea Fraudelor (DGCCRF) anunțând oficial faptul că marca germană nu a folosit un dispozitiv care să măsluiască rezultatele testelor dedicate.

Pagini

Subscribe to RSS - Opel