Lamborghini

Noul Lamborghini Urus a fost dezvăluit. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul Lamborghini Urus
Lamborghini a prezentat noul Urus, primul SUV din epoca modernă a mărcii din Sant'Agata Bolognese fiind dezvăluit în cadrul unui eveniment special desfășurat în orășelul din Provincia Bologna.

VIDEO - Lamborghini Urus își face de cap prin deșert

Lamborghini Urus - moduri de rulare, Video
Noul Lamborghini Urus se pregătește de marea lansare, fapt pentru care italienii ne introduc ușor ușor în "temă" printr-un nou teaser video. Aflăm de această dată ce moduri de rulare va pune la dispoziție șoferului SUV-ul de înaltă performanță.

Viitoarea generație Lamborghini Huracan va oferi o soluție de propulsie hibridă

Lamborghini Huracan Coupe
Viitoarea generație a supercarului Lamborghini Huracan va beneficia de tehnologii de propulsie hibrid, oficialii companiei din Sant'Agata Bolognese confirmând lansarea sa în preajma anului 2022.

Lamborghini Aventador S Roadster devine una dintre cele mai rapide decapotabile din lume

Lamborghini Aventador S Roadster
Salonul Auto de la Frankfurt va găzdui premiera mondială a noului Lamborghini Aventador S Roadster - versiune ce devine una dintre cele mai puternice și mai rapide decapotabile din lume, dar și singura mașină de acest gen propulsată de un motor V12 plasat central.
 

Lamborghini a fabricat deja 8.000 de exemplare Huracan

Lamborghini Huracan - 8.000 exemplare
Italienii de la Lamborghini au fabricat deja 8.000 de exemplare Huracan în cei trei ani trecuți de la lansarea modelului pe piață.

Noul Lamborghini Urus va avea sub capotă un motor turbo de 650 de CP

Lamborghini Urus - motorizare biturbo V8 650 CP
Viitorul Lamborghini Urus va avea sub capotă un motor V8 biturbo ce va furniza 650 de CP - informația fiind dezvăluită chiar de către CEO-ul Stefano Domensicali într-un interviu citat de Automotive News.

Lamborghini a dezvăluit noul Huracan Performante

Lamborghini Huracan Performante
Lamborghini va prezenta la Geneva noul Huracan Performante, versiune ce oferă și mai multă putere din al său motor V10, un șasiu modificat, tehnologii ce utilizează materiale ultra-ușoare, dar și un set de elemente aerodinamice active. Astfel "dotat", noul Lamborghini Huracan Performante a bătut recordul rezervat mașinilor de serie pe circuitul de la Nurburgring, cu un timp de 6min:52sec:01.

Lamborghini Urus va fi oferit și într-o versiune plug-in hybrid

Lamborghini Urus Concept 2015
Pe lângă faptul că Urus va fi primul SUV "normal" din istoria Lamborghini, noul model anunțat de ceva vreme de italieni va fi și primul automobil hibrid construit vreodată de casa din Sant'Agata Bolognese.

Aventador S este marea noutate Lamborghini prezentată la sfârșitul lui 2016

Lamborghini Aventador S
Italienii de la Lamborghini au prezentat în sfârșit noul Aventador S, marea noutate ascunsă în cele câteva teasere cu care ne-au ațâțat imaginația în ultimele zile. "În traducere liberă", Aventador S este un facelift al modelului din care derivă, devenind totodată și cel mai puternic automobil Lamborghini propulsat de un motor V12 aspirat. Noutățile tehnologice nu se opresc însă doar la creșterea hergheliei de cai putere de sub capotă.

Lamborghini se așteaptă la dublarea vânzărilor după lansarea SUV-ului Urus

Lamborghini Urus 2018
Lamborghini are mari așteptări de la noul său SUV ce va fi lansat pe piață în 2018, italienii dorind să-și dubleze producția odată cu apariția lui Urus, până la o cadență de 7.000 de exemplare asamblate anual. Acest target a fost anunțat chiar de CEO-ul Lamborghini, Stefano Domenicali, întru-n interviu acordat cu ocazia lansări versiunii decapotabile Centenario, în California.

Noul Lamborghini Centenario Roadster a fost dezvăluit în California

Lamborghini Centenario Roadster
Lamborghini a prezentat publicului și versiunea decapotabilă a impresionantului Centenario, model dezvăluit în premieră mondială în primăvara acestui an la Geneva și care va fi fabricat în doar 40 de exemplare, câte 20 pentru fiecare variantă de caroserie.

Lamborghini oferă trei noi pachete de tip "after sales" pentru Huracan

Lamborghini Huracan Aero Kit
Posesorii de Lamborghinii Huracan au la dispoziție, începând cu luna august, trei noi pachete ce oferă schimbări estetice, aerodinamice sau de performanță tehnică.

Lamborghini a bătut toate recordurile de vânzări pe primul semestru din 2016

Lamborghini Huracan Spyder
Italienii de la Lamborghini traversează cea mai bună perioadă din istorie în materie de vânzări, raportând pe primul semestru din 2016 peste 2.000 de exemplare vândute. Numai în iunie au ajuns la clienții din toată lumea 416 unități Lamborghini.

Lamborghini a fabricat 5.000 de exemplare Aventador, din 2011 până astăzi

Lamborghini Aventador - 5.000 de exemplare fabricate
Vânzările Lamborghini merg mai bine ca niciodată, drept dovadă italienii sărbătorind fabricarea exemplarului Aventador cu numărul 5.000. Această piatră de hotar este marcată la 55 de luni distanță de la premiera noului super-car.

Lamborghini a uimit asistența de la Geneva cu noul Centenario

Noul Lamborghini Centenario
Lamborghini a venit la Geneva cu fantasticul Centenario, un model cu care italienii celebrează 100 de ani de la nașterea lui Ferruccio Lamborghini, fondatorul companiei.

Stephan Winkelmann va fi noul șef al quattro GmbH. Stefano Domenicali va prelua frâiele Lamborghini

Audi R8 V10 Plus
Audi a anunțat astăzi faptul că Stephan Winkelmann, actualul CEO Lamborghini, va fi numit în fruntea diviziei quattro GmbH, care produce și distribuie toate modelele R și RS de la Audi. Locul liber lăsat de german va fi preluat de Stefano Domenicali, figură cunoscută în  lumea Formulei 1, pe când era șeful echipei Ferrari.

Lamborghini va lansa noul său SUV în 2018

Noul Lamborghini Urus
Lamborghini a anunţat astăzi oficial că va produce noul său SUV în fabrica din Sant’Agata Bolognese, începând cu anul 2018.

Lamborghini a lansat noul Aventador Pirelli Edition

Lamborghini Aventador Pirelli Edition
Lamborghini a lansat o serie specială Aventador, dedicată lungii colaborări cu producătorul italian de anvelope Pirelli. Denumită Lamborghini Aventador LP 700-4 Pirelli Edition, ediţia limitată este deja disponibilă pentru precomandă, primele exemplare urmând a fi livrate la începutul verii 2015.

Lamborghini a vândut 3.000 de exemplare Huracan

Lamborghini Huracan
Italienii de la Lamborghini au anunţat faptul că au vândut până acum 3.000 de exemplare Huracan, maşină ce a fost lansată în primăvara acestui an, la Geneva.

Lamborghini va produce primul său motor turbo

Lamborghini Urus - motor turbo
Lamborghini va putea pune un motor turbo sub capota viitorului SUV Urus, programat spre lansare în 2017. Noul Lamborghini Urus va beneficia astfel de primul motor turbo construit vreodata de constructorul italian.

Pagini

Subscribe to RSS - Lamborghini