SKODA

Iată cum se produce noua SKODA Octavia

Noua SKODA Octavia

SKODA te ajută să înțelegi mai bine toți pașii necesari asamblarii unui vehicul, prin intermediul acestui video dedicat noii generații SKODA Octavia.

SKODA KAROQ va putea fi configurată și în versiunea SPORTLINE

SKODA KAROQ SPORTLINE
SKODA KAROQ va putea fi comandat și în versiunea SPORTLINE - SUV-ul cehesc devenind astfel și mai atractiv prin oferta de produs, ce cuprinde inclusiv noul KAROQ SCOUT.

Noul KAROQ SCOUT vine să completeze oferta SKODA în gama noului SUV cehesc

SKODA KAROQ SCOUT
SKODA extinde oferta din gama KAROQ prin adăugarea versiunii KAROQ SCOUT - model ce punctează în direcția unui look off-road, completat de capabilități reale de desfășurare în teren accidentat grație sistemului 4x4 oferit în standard.

Noua SKODA Fabia facelift spune adio motorizărilor TDI. Iată cu ce noutăți vine modelul de clasă mică

SKODA Fabia facelift 2018
SKODA a dezvăluit astăzi toate detaliile legate de noua Fabia facelift - modelul de clasă mică având parte de modificări minore la nivel estetic, de tehnologii noi, dar și de un portofoliu de motorizări din care lipsesc unitățile diesel TDI.

SKODA VISION X - conceptul ce prefigurează un viitor crossover hibrid de segment B

SKODA VISION X - schita Geneva 2018
SKODA va prezenta anul acesta la Geneva conceptul VISION X - studiu de design ce prefigurează un viitor crossover urban ce va fi plasat în gama cehilor sub KAROQ. Mai mult, conceptul VISION X va beneficia și de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

SKODA a contorizat în 2017 peste 1.200.000 de mașini livrate clienților

SKODA Octavia - best seller in 2017
SKODA a vândut în 2017 nu mai puțin de 1.200.500 de automobile, valoare ce depășește cu 6.6% performanțele anului precedent și stabilește totodată un nou record istoric pentru cehi. A fost pentru cel de-al patrulea an consecutiv în care SKODA reușește să vândă peste un milion de mașini.

SKODA Fabia facelift va fi prezentată în luna martie, la Geneva

SKODA Fabia facelift - 2018
SKODA a confirmat oficial faptul că va dezvălui noua Fabia facelift în luna martie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Anunțul cehilor vine însoțit și o schiță ce ne redă fidel aspectul părții frontale a noii Fabia.

SKODA a început să producă noul KAROQ și în fabrica de la Mlada Boleslav

SKODA KAROQ - fabricat la Mlada Boleslav
SKODA a început să producă noul KAROQ și în fabrica sa de la Mlada Boleslav, după ce anul trecut SUV-ul de clasă compactă intrase în producția de serie în uzina de la Kvasiny. 

SKODA Fabia a primit o ediție specială dedicată succeselor mărcii în raliurile din 2017

SKODA Fabia - editie speciala WRC 2 2017
Pentru a marca cel mai bun an din istorie în motorsport SKODA a pregătit o ediție specială dedicată modelului Fabia. Beneficiind de un pachet de performanță special și croită estetic în liniile consacrate de modelul de raliuri Fabia R5, ediția specială SKODA Fabia va fi fabricată în doar 1.300 de exemplare.

SKODA KAROQ poate fi comandată și în România. Prețul de start - 19.860 de EURO

SKODA KAROQ - preturi Romania
Noua SKODA KAROQ poate fi comandat începând de astăzi și în România, SUV-ul cehesc având un preț de pornire de 19.860 de EURO, TVA inclus, în versiunea 1.0 TSI 4x2 Ambition.

SKODA a depășit pragul de 10.000.000 de cutii de viteze produse

SKODA - 10.000.000 de cutii de viteze produse
SKODA a depășit astăzi pragul de 10 milione de cutii de viteze produse, constructorul ceh fiind unul dintre principalii funizori pentru unități de transmisie în cadrul Grupului Volkswagen. Cutiile de viteze sunt asamblate la Mlada Boleslav și la Vrchlabi începând cu anul 2000.

SKODA a produs până acum 20 de milioane de mașini, în întreaga sa istorie

SKODA - 20.000.000 de masini produse
SKODA a atins pragul de 20 de milioane de automobile produse de la însființarea firmei, privilegiul de a fi exemplarul aniversar revenindu-i noului SUV KAROQ.

VIDEO - iată, pe scurt, principalele atu-uri ale noii SKODA KAROQ

SKODA KAROQ - video
Nu va mai trece mult timp până când noul KAROQ va fi introdus și în configuratorul SKODA din România, așa că haideți să vedem cam care sunt detaliile esențiale ale SUV-ului cehesc.

SKODA va veni la Frankfurt cu versiunile KODIAQ SPORTLINE și SCOUT

SKODA KODIAQ SCOUT
SKODA va expune la Frankfurt versiunile SPORTLINE și SCOUT dedicate SUV-ului KODIAQ, fiecare dintrele ele personalizând noul model cehesc pe direcția sportivității și a aspectului ceva mai dur, specific unui off-roader veritabil. Ambele au avut premiera mondială în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva.

SKODA KAROQ oferă în premieră un display ce înlocuiește ceasurile de bord analogice

SKODA KAROQ - bord digital
KAROQ este primul model din portofoliul SKODA ce va putea fi configurat cu ceasuri de bord digitale, tehnologia ce permite o largă paletă de configurări și personalizări urmând a putea fi văzută "la treabă" în standurile constructorului ceh din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Oliver Stefani este noul șef de design al SKODA

Oliver Stefani - noul sef de design SKODA
SKODA va avea începând cu 1 septembrie un nou șef de design, în persoana lui Oliver Stefani. Germanul preia astfel responsabilitățile deținute până nu demult de Josef Kaban - trecut cu arme și bgagaje în curtea BMW.

SKODA a început să producă noul KAROQ. Primele livrări vor avea loc abia în toamnă

SKODA KAROQ - startul productiei
SKODA a dat startul producției pentru noul KAROQ, cel de-al doilea model din noua gamă de SUV-uri a constructorului ceh fiind asamblat în uzina de la Kvasiny. Primele livrări vor avea însă loc abia în luna octombrie a acestui an.

SKODA a vândut mai bine ca niciodată în primul semestru din 2017. 5.200 de clienți sunt din România

SKODA - cifre vanzari ian-iun 2017
SKODA a raportat un nou record de vânzări aferent unui semestru, cele 585.000 de exemplare livrate în perioada ianuarie-iunie 2017 reprezentând o valoare cu 2.8% mai mare decât cea înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut. Luna iunie 2017 a fost cea mai bună a șasea lună din an din întreaga istorie SKODA, prin cele 105.200 de mașini livrate clienților din întreaga lume.

SKODA KAROQ se va alătura anul acesta Turului Franței

SKODA KAROQ - Turul Frantei 2017
Noua SKODA KAROQ își va face debutul mâine, 1 iulie, în Turul Franței - cel mai nou SUV lansat de cehi urmând a fi mașină de asistență pentru trei echipe de-a lungul prologului ce se va desfășura în orașul german Dusseldorf.

SKODA integrează și mai eficient un smartphone la mașină grație aplicației OneApp

SKODA OneApp
SKODA a lansat aplicația OneApp, grație căreia orice posesor de smartphone cu iOS sau Android se poate conecta la mașină și poate vizualiza funcții utile și parametri de funcționare ai motorului pe ecranul telefonului sau prin intermediul displayului sistemului de infotainment.

Pagini

Subscribe to RSS - SKODA