Știri

Noua SKODA Superb - un refresh stilistic și o multitudine de tehnologii noi

Fotocredit: 

SKODA
Noua SKODA Superb 2023

SKODA a prezentat noua generație Superb, unul dintre ultimele modele din segmentul său care va mai putea fi achiziționat de clienții europeni, pe fondul isteriei SUV ce practic a rescris ecuațiile vânzărilor din ultimii ani.

Noua SKOSA Superb punctează la capitolul dimensiuni, acolo unde aproape toate capitolele vin cu un plus în mm (excepție făcând lățimea mașinii), dar și la design. Cel exterior vine sa definească imagine unui model deja matur, ajuns la cea de-a patra generație, în timp ce desenul interior este unul complet nou - dominat de ecranul de mari dimensiuni al sistemului de infotainment.

La capitolul motorizări, noua Superb va fi oferită în 6 variante de propulsie: 1.5 TSI mild-hybrid 150 CP, 2.0 TSI (204 sau 265 CP), 2.0 TDI (150 sau 193 CP), precum și o variantă PHEV de 204 CP. Versiunea plug-in hybrid va fi asociată unei cutii de viteze automate cu șase rapoarte, în timp ce toate versiunile de motor termic vor transmite puterea la roți prin intermediul unei cutii automate cu șapte rapoarte. Comenzile cutiei de viteze au fost mutate de pe consola centrală în spatele volanului.

Nu lipsește din "meniu" nici un sistem de tracțiuen 4x4, doar alături de versiunile cele mai puternice 2.0 TSI și 2.0 TDI.

Noua SKODA Superb punctează și la capitolul volum al portbagajului, cu 645 de litri disponibili pentru versiunea hatchback și nu mai puțin de 690 de litri pentru varianta break.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: