Articol

Bujiile de aprindere: eroii nevăzuți ai mașinii tale

Bujie incandescenta BERU

Fiecare mașină are elemente fără de care pur și simplu nu poate funcționa, dar care sunt adesea lăsate în spatele scenei. Bujiile de aprindere sunt una dintre aceste componente cheie. Mici, dar puternice, ele joacă un rol crucial în performanța motorului. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la acești eroi umili ai lumii auto și să aflăm cum vă ajută mașina să meargă înainte.

Prețurile noii Dacia Duster au fost anunțate - acestea pleacă de la 18.800 de euro

Dacia Duster 2024 - preturi Romania

Dacia a dezvăluit astăzi prețurile noii generații Duster, valabile în România. Astfel, cea mai ieftină versiune (Essential ECO-G 100) costă 18.800 de euro.

Noua Toyota CH-R poate fi comandată - prețul de start: 33.700 euro

Noua Toyota CH-R - preturi Romania

Ajuns la cea de-a doua generație, crossoverul Toyota CH-R poate fi de-acum comandat și în România.

Dacia a dezvăluit noul Duster - ajuns acum la cea de-a treia generație

Dacia Duster 2024

Dacia a prezentat astăzi noul Duster, model emblematic pentru constructorul de la Mioveni. Ajuns la cea de-a treia genrație, la 13 ani distanță de la lansarea primei versiuni, noul Duster este mai modern, mai tehnologizat și mai robust ca niciodată.

Iată finalistele competiției Car Of The Year 2024

COTY 2024

Juriul format din 59 de jurnaliști europeni a desemnat cele șapte modele finaliste ce se vor lupta pentru titlul Mașina Anului 2024.

S-a dat startul unei noi sesiuni Rabla Plus. Perioada de desfășurare: 23 noiembrie - 8 decembrie 2023

Rabla Plus 2023

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat startul unei noi sesiuni Rabla Plus, program dedicat achiziționării unui autovehicul nou cu propulsie 100% electrică sau plug-in hybrid.

Noul Renault Master - binecunoscutul model utilitar francez a ajuns la cea de-a patra generație

Noul Renault Master 2023

Cu un design cu totul nou, ce urmează liniile consacrate deja de gama vehiculelor pentru pasageri, noul Renault Master este propus într-o largă gamă de motorizări multi-energie. Aceasta cuprinde motoare diesel Blue dCi de la 105 la 170 CP, motoare electrice de 96 sau 105 kW și baterii de 40 sau 87 kWh, oferind o autonomie WLTP de peste 410 km, plus o variantă pe bază de hidrogen.

Un nou produs de leasing operaţional de la BMW şi MINI Financial Services

BMW & MINI - leasing operational persoane fizice

BMW şi MINI Financial Services au lansat un nou produs de leasing operaţional dedicat persoanelor fizice, instrument de finanțare ce permite deținerea unui automobil nou pe o perioadă de 3 ani în schimbul unei rate lunare fixe.

Lucid Gravity - primul SUV lansat de compania americană

Noul Lucid Gravity

Materializat sub forma unui SUV de mari dimensiuni, noul Lucid Gravity va fi lansat pe piață spre sfârșitul anului 2024 și promite o autonomie de până la 700 de km.

Noul Jeep Avenger este oferit și în versiuni de motorizare termice

Noul Jeep Avenger e-Hybrid

Jeep Avenger, câștigător al trofeului Car of the Year 2023, în versiunea sa 100% electrică, este propus acum de constructorul american și în două versiuni de motorizare pe benzină. 

Volkswagen, Audi și BMW - cele mai căutate mărci pe Autovit, în 2023

Masini SH Autovit - 2023

În primele 9 luni ale anului 2023, au fost peste 100.000 de mașini declarate vândute pe autovit.ro, cu o valoare medie de 20.000 de euro. Cele mai căutate mărci au fost Volkswagen, Audi și BMW. Mașinile mai scumpe sunt la mare căutare, SUV-urile domină ofertele, iar Dacia Spring a intrat în Top 5 modele Eco.

Noul Peugeot e-308 - 44.000 de euro preț de start în România

Noul Peugeot e-308 - prețuri România

Noul e-308, versiunea 100% electrică a actualei generații Peugeot 308, poate fi comandată în România în schimbul a cel puțin 44.000 de euro, TVA inclus.

Noul MINI Cooper E - iată prețurile de start pentru România

Noul MINI Cooper E

Noua generație MINI Cooper în versiune 100% electrică poate fi comandată deja în România. Prețul de start: 31.750 euro, TVA inclus, pentru varianta Cooper E.

Prețul de start pentru noua Honda e:Ny1 în România: 51.500 de euro

Noua Honda e:Ny1

Importatorul mărcii nipone în România a publicat prețul de pornire al noului crossover 100% electric e:Ny1. Acesta poate fi așadar achiziționat în schimbul a nu mai puțin de 51.500 de euro, TVA inclus.

Noul Peugeot E-3008 - prezentat în premieră mondială la Zurich Motor Show

Noul Peugeot E-3008

PEUGEOT și-a afirmat din nou intențiile ofensive cu ocazia Salonului Auto de la Zurich, desfășurat între 1 și 5 noiembrie 2023. Noul PEUGEOT E-3008 a fost prezentat publicului în premieră mondială.

Pagini

Subscribe to RSS - Articol