Seat

Noul SEAT Arona poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 14.270 de EURO

SEAT Arona - preturi Romania
Noul SEAT Arona poate fi comandat începând de astăzi și în România, prețul său de start fiind 14.270 de EURO, TVA inclus.

SEAT a amânat desemnarea numelui viitorului său SUV plasat peste Ateca în portofoliu

SEAT Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco
SEAT a amânat desemnarea numelui pe care-l va purta viitorul său SUV de dimensiuni mai mari decât Ateca. Programată inițial pentru data de 15 octombrie, alegerea numelui dintre cele patru finaliste (Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco) va mai întârzia, pe fondul frămâtărilor politice din Spania generate de referendumul prin care se dorește independența Cataluniei.

Purtați întotdeauna centura de siguranță atunci când sunteți însărcinată!

Centura de siguranta pe perioada sarcinii
Sunteți însărcinată și vă temeți să purtați centura de siguranță? Iată câteva sfaturi venite din partea spaniolilor de la SEAT pentru femeile ce așteaptă să devină mămici și nu pot concepe călătoriile fără ajutorul unui automobil.

SEAT Leon CUPRA R devine cel mai puternic model de stradă din istoria spaniolilor

SEAT Leon CUPRA R
SEAT a dezvăluit noul Leon CUPRA R, cel mai puternic model de stradă construit de spanioli în toată istoria companiei. Cu 310 CP sub capotă, noul SEAT Leon CUPRA R va fi fabricat în doar 799 de exemplare.

SEAT a decis numele finaliste din care va fi aleasă denumirea noului său SUV similar ca dimensiuni cu SKODA Kodiaq

#SEATseekingName
SEAT a anunțat astăzi cele nouă denumiri dintre care se va alege numele final al noului său SUV superior ca dimensiuni actualului Ateca. Acestea sunt Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide.

Noul SEAT Arona a fost prezentat oficial. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul SEAT Arona
SEAT a prezentat aseară oficial noul Arona - cel de-al doilea SUV din portofoliu, după Ateca. Construit pe aceeași platformă utilizată și de noua Ibiza, noul SEAT Arona pune accentul pe multitudinea posibilităților de personalizare estetică și va lupta în segmentul crossoverelor de clasă mică.

Noul SEAT Ibiza nu va primi și o versiune de performanță CUPRA

SEAT Ibiza FR
Noua generație SEAT Ibiza nu va avea și o versiune de performanță CUPRA, același lucru fiind valabil și pentru eventuale versiuni de caroserie în trei uși sau break. Vestea a fost dezvăluită oficial cu ocazia evenimentului de lansare pentru presă a noului Ibiza, de către Antonio Valdivieso - șeful departamentului de comunicare de produs la SEAT.

Prețurile noului SEAT Ibiza pleacă de la 12.734 EURO, în România

SEAT Ibiza - preturi Romania
UPDATE (31.10.2017) - configuratorul SEAT România cuprinde și versiunea 1.0 MPI de 75 de CP, cu un preț de start de 12.734 de EURO, TVA inclus (nivelul de echipare de bază Reference).

Ora de istorie - SEAT 600, modelul ce "a pus Spania pe roți"

SEAT 600 - restaurare
SEAT marchează anul acesta 60 de ani de la lansarea pe piață a primului model 600 - mașină legendară construită sub licența Fiat pe baza și mai popularului mini cu același nume. Fapt pentru care o echipă de 30 de specialiști spanioli și-au unit eforturile pentru a restaura un SEAT 600 decapotabil fabricat în 1965 și care nnu mai rulase pe stradă de 25 de ani.

Familia SEAT Ateca se mărește cu versiunea FR

SEAT Ateca FR
SEAT va completa familia SUV-ului Ateca prin versiunea FR, noul model urmând a copia "rețeta" consacrată de multă vreme de Leon. Noul SEAT Ateca FR ar trebui să mulțumească așadar clienții ce-și doresc o mașină cu aspect sportiv și care oferă prestații dinamice pe măsură.

SEAT va lansa în 2018 un nou SUV, plasat în gamă peste Ateca

SEAT - nou SUV lansat in 2018
SEAT vrea să profite din plin de imensul succes de care se bucură SUV-urile pe piața din Europa, confirmând faptul că în 2018 va lansa un model mai mare decât Ateca. Noul model va fi asamblat în fabrica VW de la Wolfsburg și va avea strânse legături cu recent lansatul Tiguan Allspace, dar și cu SKODA Kodiaq.

SEAT Ibiza a ajuns la cea de-a cincea generație. Iată toate detaliile esențiale

Noul SEAT Ibiza 2018
SEAT a prezentat în această seară cea de-a cincea generație Ibiza, modelul de clasă mică etalând un design asemănător cu cel al fratelui mai mare Leon, dar și o serie de noi tehnologii cu rolul de a-l menține în atenția clienților europeni. Premiera mondială a noului Ibiza va avea loc în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

VIDEO - iată câteva sfaturi simple legate de șofatul pe timp de iarnă

SEAT - cum se conduce iarna
Specialiștii de la SEAT ne dau câteva sfaturi simple legate de șofatul pe timp de iarnă. Respectarea lor v-ar putea scuti de multe bătăi de cap.

SEAT a lansat cel mai puternic model din portofoliul său - noul Leon CUPRA 300

Noul SEAT Leon CUPRA 300
După faceliftul compactei Leon iată că SEAT a prezentat și noul Leon CUPRA 300, vârful de gamă al hot hatch-ului spaniol primind așadar un plus de putere, dar și toate noile tehnologii de siguranță activă sau de asistență a șoferului.

Grupul Volkswagen va asambla mașini VW, SKODA și SEAT în Algeria

Volkswagen Group - fabrica Algeria
Volkswagen Group va produce automobile în Algeria, începând chiar cu primăvara lui 2017, astăzi fiind semnat contractul de înființare a unui joint venture alături de compania SOVAC Production.

Pagini

Subscribe to RSS - Seat