automobile BMW

Group West Motors Satu Mare - cel mai recent showroom și service autorizat BMW

Group West Motors Satu Mare - dealer BMW
Group West Motors din Satu Mare va deschide mâine, 15 aprilie, cel mai nou centru autorizat de vânzări și service BMW, inaugurarea fiind marcată de evenimente speciale desfășurate în weekendul 15-17 aprilie, u sesiuni de drive teste cu modele exclusive ale mărcii, inclusiv BMW Seria 7 sau nou lansatul Seria 3 330e plug-in hybrid.

Automobile Bavaria Group continuă să-și extindă rețeaua de dealeri din România, prin noul showroom din Târgu Mureș

Reprezentanta BMW - Targu Mures
Automobile Bavaria Group continuă să-și extindă rețeaua de dealeri din România. Astfel, după ce acum o săptămână era inaugurată reprezentanța din Bacău, iată că astăzi a fost deschis un nou showroom la Târgu Mureș

BMW Group își va reorganiza structura de producție în viitorii ani

BMW M4 Coupe - fabrica Munchen
BMW Group își va reorganiza întreaga sa structură de producție în următorii ani, urmând a specializa fabricile ale în unități de producție doar pentru un anume tip de tracțiune/propulsie. Astfel, fiecare fabrică va produce doar automobile cu tracțiune față sau tracțiune/propulsie spate.

BMW a pregătit pentru primăvara lui 2016 o serie de noutăți interesante

Actualizare modele BMW - martie 2016
BMW a pregătit, începând cu luna martie 2016, o serie de actualizări pentru gama sa de modele. Astfel, constructorul bavarez propune noi motorizări pentru Seria 4, versiuni suplimentare de tracțiune integrală xDrive pentru noul Seria 7 și pentru van-ul Seria 2 Gran Tourer, precum și posibilitatea dotării cu echipamente opționale noi Seriile 6 și 7.

Iulie 2015 aduce pentru BMW o serie de noutăţi majore pentru întreaga sa gamă de automobile

BMW Seria 3 2016 - preturi Romania
BMW România a anunţat preţurile noului Seria 3, valabile pentru piaţa noastră. Astfel, cel mai ieftin Seria 3 costă 31.868 de euro, TVA inclus, în versiunea 318i, varianta de caroserie Sedan şi propulsat de un motor pe benzină în trei cilindri, TwinPower Turbo, ce dezvoltă 136 CP. Pe lângă noul Seria 3, ca în fiecare an, luna iulie marchează o actualizare de motorizări şi opţiuni la întregul întregii game de modele BMW.

BMW a bifat vânzări record în primul semestru din 2015

BMW Seria 1 - 2016
Iată că şi BMW a comunicat cifrele de vânzări aferente lunii iunie din 2015, precum şi totalul realizat în prima jumătate a anului în curs. Astfel, au fost comercializate în iunie 2015 172.437 de automobile BMW (+5.0% faţă de iunie 2014), în timp ce primele şase luni din 2015 au totalizat 932.041 unităţi vândute (+5.1%).

Vânzările BMW Group au crescut şi în luna mai

Vanzarile BMW / ianuarie - mai 2015
Grupul BMW a înregistrat vânzări în creştere şi în luna mai, cu un total de 188.287 de maşini comercializate. Plusul faţă de aceeaşi lună a anului trecut s-a cifrat la 5.9%. Totalul primelor cinci luni din an a ajuns la 890.937 de automobile vândute (+7.7%).

Q1 2015 - BMW a devansat Audi şi Mercedes-Benz la vânzări

Noul BMW X5 2016
Iată că şi BMW a publicat cifrele de vânzări din luna martie 2015, dar şi pe primul trimestru al anului curent. Ambele perioade de timp au însemnat valori record pentru toată istoria BMW, constructorul bavarez reuşind să devanseze rivalii Audi şi Mercedes-Benz.

Eveniment - designul noului BMW X6 explicat de Tommy Forsgren

Tommy Forsgren - designerul BMW X6
BMW Group România a organizat astăzi un eveniment special al cărui invitat a fost şi mai special - designerul suedez Tommy Forsgren, om ce  a semnat designul exterior al noului BMW X6

BMW ne prezintă noutăţile pentru Geneva 2015

BMW Seria 1 facelift - Geneva 2015
BMW va veni la Salonul Auto de la Geneva cu două automobile prezentate în premieră mondială - noul Seria 2 Gran Tourer şi Seria 1 facelift. Pe lângă acestea vizitatorii salonului vor mai putea admira şi noul BMW M4 MotoGP Safety Car, maşină ce beneficiază de un sistem inovativ de injecţie cu apă.

Vânzările BMW Group au atins un nou maxim în ianuarie 2015

Vanzarile BMW - ianuarie 2015
După un an 2014 în care BMW Group a stabilit noi recorduri şi a livrate peste două milioane de automobile, 2015 aduce un nou start bun din punct de vedere al vânzărilor, mai mari cu 7,0% în comparaţie cu aceeaşi lună a anului anterior. Un total de 142.154 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce au fost livrate în ianuarie clienţilor din lumea întreagă, un nou maxim pentru această lună (anul anterior: 132.906). 

VIDEO - BMW ne prezintă în detaliu noul Seria 1 facelift

Noul BMW Seria 1 facelift - VIDEO
BMW ne prezintă în detaliu modificările aduse noului Seria 1 facelift. Prin liniile modificate ale caroseriei, noi elemente de design şi până la motoare mai eficiente şi mai puternice, noul BMW Seria 1 facelift ridică şi mai mult ştacheta în segmentul premium al clasei compacte.

BMW a dezvăluit noul Seria 1 facelift

Noul BMW Seria 1 facelift
BMW a dezvăluit astăzi noul Seria 1 facelift, la aproape patru ani distanţa de la debutul celei de-a doua generaţii a compactei cu siglă alb-albastră.

BMW îşi updatează modelele sale pentru primăvara lui 2015

Noul BMW Seria 4 Grand Coupe
Concomitent cu lansarea pe piaţă a unor noi modele în primăvara anului 2015, BMW va implementa noi motoare şi opţiuni de echipamente suplimentare pe gamele deja populare - BMW Seria 2, BMW Seria 3 şi BMW Seria 4.

BMW Group a vândut peste două milioane de automobile în 2014

Vanzarile BMW 2014
BMW Group a livrat clienţilor peste două milioane de automobile în 2014, al patrulea an-record consecutiv. Un total de 2.117.965 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce au fost vândute, mai mult ca niciodată în istoria concernului (anul anterior: 1.963.798 / +7,9%). Toate mărcile companiei au încheiat anul cu vânzări semnificativ mai mari în decembrie - un plus de 15,2%: în ultima lună a anului au fost livrate 215.217 automobile (anul anterior: 186.786).

Pagini

Subscribe to RSS - automobile BMW