Lexus

Aproape jumătate dintre mașinile vândute de Toyota în Europa au fost modele hibrid

Toyota C-HR Hybrid
Aproape jumătate dintre mașinile vândute de Toyota în Europa au fost modele hibrid, conform statisticilor întocmite de producătorul japonez pentru prima jumătate a anului 2018.

Lexus își mărește oferta de SUV-uri cu noul UX

Noul Lexus UX
Lexus a dezvăluit la Geneva noul UX - model plasat la baza portofoliului de SUV-uri propus de japonezi, sub actualele NX și RX.

Toyota a vândut în 2017 peste 1.5 milioane de mașini electrificate

Toyota Prius plug-in hybrid
Toyota a vândut la nivel global în 2017 peste 1.52 milioane de vehicule electrificate, valoare ce depășește cu opt procente performanțele anului precedent. Totodată, constructorul nipon a atins deja în avans targetul setat pentru 2020 și care prevedea comercializarea a peste 1.5 milioane de mașini "verzi" în fiecare an.

Toyota și Lexus au vândut împreună în 2017 peste 1.000.000 de automobile în Europa

Toyota Motor Europe - cifre vanzari 2017
Toyota Motor Europe a depășit pragul de 1.000.000 de automobile vândute în 2017 pe Vechiul Continent, fiind astffel livrate clienților cu 8% mai multe exemplare Toyota și Lexus față de 2016.

Toyota și Lexus au vândut peste 200.000 de mașini hibrid în Europa, în primul semestru din 2017

Toyota C-HR Hybrid
Vânzările de modele hibrid au reprezentat 40% din totalul raportat de Toyota Motor Europe pe primul semestru din 2017. Astfel, din cele 527.000 de unități Toyota și Lexus livrate clienților de pe Vechiul Continent nu mai puțin de 208.300 de exemplare au purtat logo-ul "Hybrid".

Lexus NX facelift a fost prezentat în premieră la Shanghai

Lexus NX facelift
Lexus NX a primit un ușor facelift, modelul revizuit putând fi admirat în premieră mondială la Salonul Auto de la Shanghai. Modificările estetice sunt însă minore, contructorul japonez vorbind totodată despre schimbări ce au vizat trenul de rulare utilizat de SUV-ul compact.

Vânzările modelelor hibrid Toyota au marcat creșteri impresionante

Toyota C-HR Hybrid
Toyota Motor Europe a reușit extraordinara performanță de a vinde în Europa peste 100.000 de mașini hibrid în primele trei luni din an, valoare cu aproape 50% mai mare decât volumele raportate în primul trimestru din 2016.

Noul Lexus LS a primit și versiunea sportivă F SPORT

Noul Lexus LS F SPORT
Japonezii de la Lexus au dezvăluit astăzi noul LS F SPORT, model ce va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la New York, chiar în această săptămână. Ca toate celelalte modele Lexus ce poartă sigla F SPORT, și versiunea dezvoltată pe baza noii generații LS pune accentul pe o personalizare și modificări axate pe direcția sportivității.

Salonul Auto de la Shanghai va găzdui prezentarea noului Lexus NX facelift

Lexus NX facelift
Lexus va prezenta noul NX facelift, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, pentru moment japonezii limitându-se la a ne prezenta doar o imagine teaser. Refresh-ul estetic vine la trei de la lansarea actualei generații a SUV-ului compact din portofoliul diviziei de lux a Toyota.

Lexus a prezentat la Geneva noul LS 500h, versiunea hibridă a limuzinei LS

Noul Lexus LS va primi versiunea hibridă 500h, ce urmează a fi prezentată la Geneva

Noul Lexus LS 500h
Japonezii de la Lexus vor prezenta în premieră mondială la Geneva noul LS 500h, versiunea hibridă a noii generații LS.

Toyota și Lexus au fost preferatele românilor atunci când vine vorba de mașini hibrid

Toyota Hybrid Synergy Drive
Piața automobilelor "verzi" a crescut în 2016 de mai bine de două ori față de anul precedent în România, principalul "actor" în această ecuație fiind Toyota România. Astfel, din cele aproape 1.200 de automobile noi achiziționate de clienții români, mai bine de 80 de procente au purtat siglele Toyota sau Lexus.

Lexus LS a ajuns la cea de-a cincea generație. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul Lexus LS 2018
Japonezii de la Lexus au dezvăluit astăzi cea de-a cincea generație a limuzinei LS, noul model fiind mai spectaculos ca niciodată, atât prin liniile de design, cât și prin tehnologiile oferite. Lansat la 28 de ani distanță de la nașterea brandului Lexus, noul LS are greaua misiune de a rivaliza cu numele grele germane din segmentul său - Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 și Audi A8.

Cea de-a cincea generație Lexus LS va avea premiera mondială la Detroit

Noul Lexus LS 2018
Lexus va prezenta în premieră mondială la Detroit noul LS, nava amiral a japonezilor ajungând astfel la cea de-a cincea sa generație. Prezentat pentru moment doar într-o imagine teaser, noul Lexus LS ni se va înfățișa cu o caroserie cu alură de coupe, care însă nu va răpi din spațiul interior oferit pasagerilor.

Toyota și Lexus au vândut peste 920.000 de mașini în Europa, în 2016. Una din trei a fost un model hibrid

Toyota - cifre vanzari 2016
Toyota Motor Europe (TME) a raportat un volum de vânzări de 928.500 de exemplare Toyota și Lexus livrate clienților de pe vechiul continent în 2016, valoare cu 6% mai mare față de cea din 2015. Câștigul cel mai important este adus însă de creșterea uimitoare a numărului de mașini hibrid vândute, anul ce tocmai s-a încheiat aducând un plus de 41% la capitolul vânzări, pentru cele 15 modele "verzi" comercializate sub siglele celor două mărci.

Pagini

Subscribe to RSS - Lexus