Citroen

Citroën C5 Aircross a primit un facelift consistent

Citroën C5 Aircross SUV facelift

Cu o experiență relaxantă de neegalat la bord, Citroën C5 Aircross adoptă un nou design ce exprimă un plus de forță și de eleganță.

ë-Jumpy Hydrogen – prima utilitară Citroën propulsată cu ajutorul pilelor de combustie

Citroen ë-Jumpy Hydrogen

Noul ë-Jumpy Hydrogen completează gama de vehicule comerciale ușoare Citroën. Cu o arhitectură ce asociază pila de combustie cu hidrogen și o baterie, van-ul oferă tot ce e mai bun dintre cele două tehnologii.

Citroën prezintă noua emblemă a mărcii - C5 X

Citroën C5 X

Citroën prezintă noua emblemă a mărcii, C5 X, ce aduce un suflu nou în segmentul automobilelor mari, cu un design original ce îmbină caroseria de tip sedan și break, o propunere inovatoare în cea mai pură tradiție a modelelor de mari dimensiuni marca Citroën.

Noul Citroën ë-Berlingo - partenerul ideal pentru fanii unui stil de viață activ

Noul Citroën ë-Berlingo

Cu acest MPV funcțional și versatil, clienții se pot bucura acum de activitățile lor de agrement, dar și de plăcerea oferită de motorul electric.

Citroën a dezvăluit noul C3 Aircross SUV facelift

Noul C3 Aircross SUV facelift

Cu un design mai asertiv, un plus de confort și o modularitate recunoscută, noul Citroën C3 Aircross este suv-ul ideal pentru oraș și activitățile recreative.

Citroën a dezvăluit noul ë-Berlingo Van

Noul Citroën ë-Berlingo Van

Noul ë-Berlingo Van răspunde nevoilor de zi cu zi ale profesioniștilor și oferă o mare libertate de acțiune, în mediile urbane unde circulația este tot mai reglementată, dar și în zonele periurbane sau rurale, grație autonomiei de până la 275 km.

Noile Citroën C4 și ë-C4 - lista de prețuri valabile pentru România

Noile Citroën C4 și ë-C4

Noile Citroën C4 și ë-C4 pot fi configurate și comandate și în România. Prețul de start pentru versiunea C4 este de 16.400 de euro, TVA inclus și corespunde variantei de motorizare 1.2 PureTech 100 BVM6 Live Pack.

Citroën a dezvăluit conceptul Ami One - o viziune asupra mobilitații urbane

Citroën Ami One
Citroën perpetuează 100 de ani de inovare și spirit îndrăzneț în serviciul libertății de mișcare prin prezentarea, la Salonul Auto de la Geneva 2019, a Conceptului Ami One, un obiect nonconformist 100% electric care situează tehnologia digitală în centrul unei noi experiențe de mobilitate urbană, ce oferă mai multă libertate și stare de bine.

Grupul PSA va dezvolta sisteme de tip Mild Hybrid alături de Punch Powertrain

Grupul PSA - Punch Powertrain
Francezii de la Groupe PSA au anunțat încheierea unui parteneriat cu Punch Powertrain în vederea livrării unei noi generații de cutii de viteze "electrificate" cu dublu ambreiaj, subansamblu ce va echipa automobilele eco Peugeot, Citroen și DS începând cu anul 2022.

Citroen Berlingo a ajuns la cea de-a treia generație. Iată cu ce vine nou "vehiculul recreațional absolut"

Citroen Berlingo 2018
Citroen a dezvăluit în această dimineață cea de-a treia generație Berlingo, în versiunea dedicată pasagerilor. Noul model se dorește a fi "vehiculul recreațional absolut" - o mașină ce va putea acoperi pe deplin nevoile de călătorie ale tinerilor sau ale familiilor dinamice. Premiera mondială va fi bifată în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Test Drive Citroen C3 Aircross 1.2 Puretech 110 EAT6 Shine

Citroen a declanșat ofensiva pe tărâmul SUV-urilor prin "nebunul" C4 Cactus. Nu a fost de-ajuns însă, C4 Cactus fiind recent metamorfozat într-un hatchback compact grație unui facelift major pentru a face loc altor două modele ce vor susține oferta Citroen în segmentele B și C ale SUV-urilor - C3 Aircross și C5 Aircross. Despre primul dintre ele vă vom vorbi în review-ul de astăzi - noul Citroen C3 Aircross fiindu-ne partener de călătorii în versiunea 1.2 PureTech 110, cutie de viteze automată EAT6 și nivel de echipare Shine.

Citroen C4 Cactus se dezbracă de "haina" de crossover și devine un "hatchback compact"

Citroen C4 Cactus 2018
Citroen C4 Cactus are parte de un facelift mai important decât pare la prima vedere, crossoverul "nebun" lansat acum trei ani lăsând misiunea luptei în segmentul SUV-urilor noilor C3 și C5 Aircross. Astfel, francezii cataloghează noua generație C4 Cactus ca fiind un "hatchback compact" ce ar trebui să preia ștafeta "defunctului" C4.

Noul Citroen C3 Aircross a strâns deja 9.000 de comenzi, la doar două săptămâni de la lansare

Citroen C3 Aircross
Lansat pe piața din Europa la începutul acestei luni, noul Citroen C3 Aircross a fost comandat deja de 9.000 de clienți. 6.000 dintre aceștia sunt din Franța, noul SUV bucurându-se astfel de un succes ce-l plasează pe locul doi în topul vânzărilor Citroen, după best sellerul C3.

Noul Citroen C3 Aircross are un preț de start de 13.500 de EURO

Citroen C3 Aircross pret
Noul Citroen C3 Aircross poate fi comandat de-acum și în România, prețul celui mai mic crossover din portofoliul francezilor pornind de la 13.500 de EURO, TVA inclus - în versiune 1.2 PureTech 82 Live. Strâns înrudit tehnologic și estetic cu noua generație C3, SUV-ul C3 Aircross poate constitui o alternativă interesantă la numele consacrate din segment - Renault Captur, Opel Mokka X sau chiar Peugeot 2008.

Peugeot 208 și 2008 vor avea în curând și versiuni 100% electrice

Peugeot 2008 facelift
Grupul PSA va lansa în 2019 versiunile 100% electrice ale noilor Peugeot 208 și DS 3 Crossback, un an mai târziu urmând a fi dezvăluită varianta similară a crossoverului 2008. Informația a fost furnizată "pe surse" după o întâlnire a investitorilor PSA ce a avut loc în data de 20 septembrie.

Grupul PSA are în plan revenirea pe piața din SUA

PSA Group - revenire piata SUA
Francezii de la PSA Group (Peugeot/Citroen/DS) își pregătesc revenirea pe piața din SUA. Astfel, conform declarațiilor făcute de Carlos Tavares (CEO-ul grupului), toate modelele lansate în viitor vor îndeplini normele de poluare și de siguranță reglementate peste ocean.

Test Drive Citroen C-Elysee facelift - 1.6 BlueHDi 100

Lansate acum patru ani cu scopul clar de a fura din imensul succes de care se bucura Dacia Logan, "franțuzoaicele" Citroen C-Elysee și Peugeot 301 au început să apară timid pe străzile din România, fiind percepute mai degrabă drept modele exotice. Iată-ne așadar într-un nou test cu Citroen C-Elysee, în versiunea sa restilizată și motorizat de noua unitate 1.6 BlueHDi 100.

Grupul PSA va monta pe modelele produse în Europa motoare fabricate în China

Peugeot PureTech 110
Francezii de la Grupul PSA vor importa în Europa motoare turbo 1.2 PureTech produse în China. Unitățile de propulsie au început să fie asamblate în uzina din Xiangyang, în colaborare cu partenerii de la Dongfeng.
 

Citroen a dezvăluit noul C3 Aircross, SUV de clasă mică ce va ajunge la dealeri spre sfârșitul lui 2017

Noul Citroen C3 Aircross
Citroen a dezvăluit astăzi noul C3 Aircross, crossover de clasă mică dezvoltat pe baza conceptului C-Aircross și care va fi aruncat în dificila bătălie din segmentul unde Renault Captur sau Nissan Juke fac legea. Înrudit tehnic, dar și din punct devedere al designului cu noul C3, noul Citroen C3 Aircross va ajunge la dealerii din Europa în a doua jumătate a anului 2017.

Actuala generație Citroen C5 a ieșit definitiv din producție

Citroen C5 - sfarsitul productiei
Citroen a pus capăt producției modelului C5, ultimul exemplar al actualei generații ieșind de pe liniile de asamblare ale fabricii din Rennes pe 30 mai, în versiunea de caroserie Tourer. Modelul Sedan nu se mai fabrică încă de la sfârșitul anului trecut, C5 fiind și ultimul model Citroen ce mai utiliza faimoasa suspensie pneumatică Hydractive.

Pagini

Subscribe to RSS - Citroen