Jaguar

Noul Jaguar I-PACE inaugurează "noua eră electrică" în istoria brandului britanic

Noul Jaguar I-PACE
Britanicii de la Jaguar au dezvăluit noul I-PACE - primul model electric de serie construit vreodată de brandul de peste Canalul Mânecii. Cu un design inspirat de conceptul cu același nume și cifre promițătoare legate de autonomie, noul Jaguar I-PACE are un preț de ponire ce depășește pragul de 70.000 de EURO.

Noul Jaguar E-PACE are un preț de pornire de 30.940 de EURO, în România

Jaguar E-PACE - preturi Romania
Noul Jaguar E-PACE poate fi comandat și în România, prețul celui mai mic SUV din portofoliul britanicilor pornind de la pragul de 30.940 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestor bani puteți achiziționa versiunea D150 FWD (motor diesel 2.0 litri, 150 CP) și cutie de viteze manuală.

Jaguar Land Rover va adopta un nomenclator inedit pentru toate modelele din portofoliu

Jaguar F-Type P380 AWD
Britanicii de la Jaguar Land Rover vor adopta un nou nomenclator legat de diferențierea modelelor din portofoliu atunci când vine vorba de tipul de combustibil, putere și de sistemul de tracțiune. Spre exemplu, în cazul unui Jaguar F-Type propulsat de un motor pe benzină de 380 de CP și AWD (fotografiat de un cititor al revistei Auto Express) va fi utilizată inscripția P380 AWD.

Jaguar Land Rover a inaugurat o fabrică de motoare situată în China

Jaguar Land Rover - fabrica motoare China
Jaguar Land Rover a deschis prima sa fabrică de motoare situată în afara Marii Britanii. Construită în China, noua uzină este parte componentă a planului de investiții gândit împreună cu partenerii chinezi de la Chery Automobile.

Noul Jaguar E-PACE intră în luptă împotriva "legendelor" GLA, X1 și Q3

Noul Jaguar E-PACE
Jaguar a dezvăluit astăzi noul E-PACE - cel de-al doilea SUV din portfoliul britanicilor urmând a lupta în segmentul în care Audi, Mercedes-Benz și BMW au succes de foarte multă vreme cu Q3GLA și respectiv X1.

Jaguar XE SV Project 8 este cel mai puternic model de stradă produs vreodată de britanici

Jaguar XE SV Project 8
Jaguar a dezvăluit astăzi spectaculosul XE SV Project 8, cel mai puternic model de stradă construit vreodată de britanici. Dezvoltat de divizia Special Vehicle Operations (SVO), sedanul supersport are sub capotă un motor de 600 de CP și va putea fi admirat la Festivalul Vitezei de la Goodwood - ce-și deschide porțile pe 30 iunie.

Jaguar a lansat un nou propulsor Ingenium, de 300 de CP

Jaguar F-PACE - Ingenium 300 CP
Britanicii de la Jaguar au anunțat lansarea unui nou propulsor pe benzină din familia Ingenium - unitatea capabilă să livreze 300 de CP urmând a putea fi configurată alături de modelele XEXF și F-PACE.

Jaguar a dezvăluit astăzi noul XF Sportbrake

Noul Jaguar XF Sportbrake
Jaguar a dezvăluit astăzi noul XF Sportbrake, versiunea break a modelului britanic de clasă medie. Cu un design extrem de atrăgător și motorizări de ultimă oră, noul Jaguar XF Sportbrake va putea fi luat în considerare de către clienții ce se uită acum la BMW Seria 5 TouringMercedes-Benz E-Class Estate sau Volvo V90.

Jaguar XF va primi în vară și versiunea de caroserie Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake - teaser foto
Jaguar va lansa în această vară versiunea break a limuzinei de clasă medie XF. Botezat XF Sportbrake, noul model ne este prezentat pentru moment într-o imagine teaser, nu foarte edificatoare în ceea ce privește profilul lateral al mașinii.

Jaguar XE, XF și F-PACE vor primi noi motorizări din familia Ingenium

Jaguar F-PACE 2018
Jaguar va îmbogăți gama de motorizări ce vor fi disponibile pe modelele XEXF și F-PACE prin noile unități de 2.0 litri pe benzină sau diesel din familia Ingenium.

VIDEO - război germano-britanic în segmentul SUV-urilor de clasă medie

GLC vs. X3. vs. F-PACE vs. Discovery Sport
Jurnaliștii britanici de la Carbuyer au pus față în față patru dintre cele mai prestigioase SUV-uri de clasă medie ale momentului, în versiunile lor de motorizare diesel de bază. Astfel, alături de "teutonii" Mercedes-Benz GLC și BMW X3 sunt supuse analizei mai mult sau mai puțin obiective "britanicele" Jaguar F-PACE și Land Rover Discovery Sport. Să vedem așadar cine a câștigat.

Jaguar a dezvăluit conceptul I-PACE - SUV electric ce va fi produs în serie începând cu 2018

Jaguar I-PACE Concept
Jaguar va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul I-PACE, SUV electric ce prefigurează viitorul model de serie programat pentru lansare nu mai târziu de anul 2018. Propulsat de două motoare electrice, I-PACE se dorește a fi un rival pentru viitoarele modele similare ce vor fi lansate de Mercedes-Benz sau Audi.

Tehnologiile de propulsie hibridă își fac ușor ușor loc și în curtea Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover - automobile hibrid
Britanicii de la Jaguar Land Rover pregătesc două versiuni plug-in hybrid dezvoltate pe baza noilor Range Rover Sport și Discovery Sport, urmând ca ulterior tehnologiile "verzi" să fie implementate și pe alte modele din portofoliu.

Jaguar va oferi clienților posibilitatea să testeze sedanul XE față în față cu principalii rivali germani

Jaguar XE
Încrezători în potențialul noului XE, britanicii de la Jaguar vor demara în primul weekend din septembrie o acțiune inedită în showroom-urile lor din Marea Britanie. Astfel, cei care vor să testeze noul XE vor avea la dispoziție și principalele trei modele germane rivale sedanului produs la Solihull - Audi A4, Mercedes-Benz C-CLass și BMW Seria 3.

Jaguar Land Rover s-ar alia cu BMW și Ford pentru a construi o fabrică de baterii

Jaguar Land Rover - automobile electrice
Se pare că britanicii de la Jaguar Land Rover au în plan construirea unei fabrici pentru asamblarea bateriilor necesare automobilelor electrice, acest lucru nefiind însă posibil fără o alianță cu alți constructori auto importanți din piață. Astfel, conform jurnaliștilor de la Sunday Times, oficiali ai JLR au avut o serie de întâlniri cu persoane la fel de influente de la BMW și Ford, pe această temă.

Pagini

Subscribe to RSS - Jaguar