Știri

Volvo XC90 Excellence poate fi comandat și în România. Iată prețul său

Fotocredit: 

Volvo
Volvo XC90 Excellence
Importatorul Volvo în România a anunțat disponibilitatea pe piața de la noi a noului XC90 Excellence, model aflat în vârful gamei XC90 atunci când vine vorba de echiparea standard, dar și privind lista de dotări exclusiviste de care vor beneficia cei care-l comandă. Toatea acestea au însă și un cost pe măsură, Volvo XC90 Excellence având un preț de 123.871 de euro, TVA inclus, sumă cu aproape 50.000 de euro mai mare față de nivelul de echipare imediat inferior - Momentum.
 
Cu o disponibilitate anunțată în această primăvară doar pe anumite piețe din vestul Europei, noul Volvo XC90 Excellence poate fi comandat acum și în România, atât la dealeri cât și on-line, o metodă de interacțiune din ce în ce mai promovată de către constructorul suedez.
 
Contra sumei de aproape 124.000 de euro clienții primesc o lungă interminabilă de dotări standard, dar și o configurație a interiorului demnă de cele mai exclusiviste limuzine de lux. Astfel, bancheta spate a fost înlocuită cu două scaune individuale, pasagerii ce călătoresc în ele beneficiind de funcții de masaj, dar și de o consolă mediană ce integrează măsuțe rabatabile, un mini-frigider sau un suport pentru paharele din cristal produse de suedezii de la Orrefors.
 
Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, pornind de la pielea ce acoperă scaunele și fețele de uși și până la lemnul de esență exotică.
 
Și cum ambianța "Business Class" nu putea fi completată decât de cea mai puternică soluție de propulsie, Volvo XC90 Excellence este oferit doar în varianta plug-in hybrid T8 TwinEngine care oferă aproape 410 CP prin intermediul tandemului motor termic/unitate electrică.
 
Lista de prețuri pentru noul Volvo XC 90, precum și toate posibilitățile de configurare le puteți vedea aici.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: