Știri

Volvo anunță noutăți importante pentru modelele din Seria 90

Fotocredit: 

Volvo
Volvo Seria 90 - noutati noiembrie 2016
Volvo a anunțat lansarea unui pachet important de îmbunătățiri pentru toată familia de automobile din Seria 90 (S90, V90 și XC90), acesta incluzând noi propulsoare, noi tehnologii de siguranță dar și un update legat de conectivitate.
 
Astfel, noile modele lansate de Volvo recent și care poartă indicativul 90 vor putea fi configurate și în versiunile de motorizare D3, ce se materializează printr-un propulsor diesel de 2.0 litri ce oferă un consum mediu de doar 4.3 l/100km. Noul propulsor va putea fi cuplat atât la o cutie de viteze manuală cu șase trepte, dar și la una automată cu tot atâtea rapoarte. Nu lipește din "meniul" D3 nici posibilitatea alegerii versiunilor cu tracțiune integrală All_Wheel Drive.
 
La capitolul conectivitate, sistemele de infotainment de la bordul lui S90, V90 și XC90 vor fi de-acum compatibile și cu Android Auto, acestea putând deja interacționa cu Apple CarPlay. Ecranul tactil din centrul planșei de bord este capabil să afișeze în același timp și interfața unuia dintre cele două sisteme amintite mai sus, dar și funcțiile automobilului, fără ca șoferul să mai fie nevoit să schimbe succesiv între cele două modalități de afișare.
 
Tototdată, Volvo anunță introducerea posibilității de update "Over-The-Air" pentru hărțile de navigație.
 
În privința tehnologiilor de siguranță, luna noiembrie a acestui an va marca debutul sistemelor Slippery Road Alert și Hazard Light Alert, capabile să culeagă și să transmită mai departe informații legate de starea drumului altor mașini Volvo compatibile.
 
Noile S90 și V90 vor putea fi alese și într-o nouă versiune de culoare - Maple Brown.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: