Știri

Volvo va integra Skype for Business la bordul mașinilor sale din Seria 90

Fotocredit: 

Volvo
Volvo - Skype for Business
În curând toate modelele Seriei 90 de la Volvo vor primi, prin intermediul sistemului de infotainment, aplicația Skype for Business, destinată conferințelor și convorbirilor on-line, în scop de afaceri.
 
Astfel, posesorii unui Volvo S90, V90 sau XC90 vor putea participa, pe timpul călătoriilor, la conferințe intermediate de aplicația Skype. Tot ce trebuie făcut este să se dea click pe un buton al interfeței grafice afișate pe imensul ecran găzduit de planșa de bord.
 
"Skype for Business reprezintă un alt mare pas pentru consolidărea ofertei noastre legată de conectivitatea automobilelor. Și cum epoca automobilelor autonome nu este departe, toate aceste unelte on-line de productivitate vor permite oamenilor să reducă drastic timpul petrecut la birou", spune Anders Tylman-Mikiewicz - vice-președintele diviziei ce se ocupă cu serviciile de conectivitate la Volvo.
 
Skype for Business nu este singurul serviciu furnizat de către Microsoft și integrat de Volvo la bordul mașinilor sale, asistentul inteligent Cortana fiind un alt astfel de sistem ce permite interacțiunea cu sistemul de infotainment prin intermediul comenzilor vocale. 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: