Știri

Volvo ridică și mai tare ștacheta pretențiilor premium cu noul XC90 Excellence

Fotocredit: 

Volvo
Noul Volvo XC90 Excellence
Volvo anunță disponibilitatea în Europa a noului XC90 Excellence - cel mai de sus și totodată cel mai exclusivist nivel de echipare în care poate fi comandat SUV-ul suedez. Acesta va putea fi comandat pentru început doar on-line și doar în câteva țări, atent selecționate.
 
Volvo XC90 Excellence își răsfață pasagerii cu cele mai bune materiale folosite la interior, de la pielea în care sunt îmbrăcate scaunele și fețele de uși și până la sticla fabricată manual de către Orrefors, un cunoscut fabricant suedez din domeniu.
 
Bancheta spate a fost înlocuită cu două scaune individuale reglabile electric în multiple moduri și care beneficiază și de funcții de masaj, încălzire sau ventilație, precum și de tetiere cu design special. Pasagerii de pe locurile spate au la dispoziție un mini-frigider, două măsuțe rabatabile și alte două suporturi pentru pahare, cu funcție de răcire/încălzire.
 
Pentru XC90 Excellence Volvo a ales soluția trenului de rulare plug-in hybrid T8 Twin Engine, care oferă 410 CP și trei moduri distincet de rulare - Pure, Hybrid și Power.
 
După cum spuneam în introducere, Volvo va oferi noul XC90 Excellence doar pe anumite piețe - Elveția, Franța, Belgia și Luxembourg - urmând ca ulterior să fie adăugată și China la această listă. Comenzile se pot face doar on-line, însă spre sfârșitul anului acestea vor putea fi inițiate și la dealerii Volvo, inclusiv în SUA.
 
Obiceiul disponibilității exclusiv on-line nu este o noutate pentru Volvo, în 2014 suedezii oferind așa numita First Edition XC90 - care a celebrat anul înființării Volvo și care și-a epuizat toate cele 1.927 de exemplare disponibile în doar 48 de ore de la startul comenzilor. Asta în condițiile în care clienții nici nu au avut posibilitatea să testeze "pe viu" noul XC90...

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: