Știri

Volvo va opera update-uri serioase gamei sale de modele de generație 2017

Fotocredit: 

Volvo
Volvo - update-uri modele 2017
Volvo a anunțat o serie de update-uri semnificative ce vor fi aduse modelelor sale anul acesta, pentru a deveni și mai atractive în ochii clienților, în perspectiva anului 2017.
 
Astfel, noul Volvo XC90 va primi noua tehnologie de rulare autonomă Pilot Asist II, care, grație utilizării platformei modulare SPA a putut fi transferată fără probleme și pe SUV, după ce primul model care beneficiază de tehnologie este noul S90. Pilot Assist II preia din responsabilitățile șoferului în cazul rulării pe autostrăzi foarte bine marcate și până la o viteză de 130 de km/h.
 
Tot XC90 va beneficia pe versiunile de motorizare T5 de tehnologia PowerPulse, care furnizează în momentul accelerației susținute un boost de aer suplimentar în turbină pentru un răspuns instantaneu.
 
Sistemul de siguranță City Safety a fost completat cu posibilitatea detecției animalelor mari de pe șosea și va fi disponibil în această versiune pe noile S90, V90 și XC90. La fel, sistemul de infotainment Sensus va primi o serie de aplicații native, cum ar fi Spotify, Park and Pay sau Connected Service Booking.
 
Familia 60 - ce include modelele S60, V60 și XC60 - este și ea subiectul unei campanii de update-uri. Versiunile de motorizare T5 (245 CP și 350 Nm cuplu maxim) vor fi livrate în standard cu tracțiune integrală, cuplul motor fiind transmis la roți prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte. Volvo S60 Cross Country va fi disponibil pe anumite piețe în versiunea de motorizare D3.
 
Plaja de personalizare a seriei 60 a fost lărgită, prin introducerea în consfigurator a noi modele de jante din aliaj ușor pe 18, 19 sau 20 de inch, dar și a trei noi nuanțe de vopsea pentru caroserie - Luminous Sand, Bursting Blue și Passion Red.
 
Și aplicația de mobil Volvo On Call are parte de îmbunătățiri notabile, ce vor permite o și mai bună interacțiune cu sistemele de infotainment montate pe noile modele Volvo. Pe lângă posibilitatea conexiunii cu device-uri precum Apple Watch, Android Wear sau Microsoft Band 2, Volvo On Call va permite și integrarea agendei de evenimente din smartphone sau setarea așa numitului Flic button ce se traduce prin alegerea unui buton care va îndeplini sarcini prestabilite - ca încuierea mașinii sau pornirea/oprirea sistemului de pre-încălzire.
 
Calitatea aerului de la bordul celor mai noi modele Volvo va fi asigurată de tehnologia Volvo CleanZone, care se ocupă de filtrarea fluxului ce intră în habitaclu. Prezența CleanZone la bordul mașinilor va fi marcată prin logo-uri situate pe gurile de ventilație la seriile 40 și 60, respectiv printr-un logo pe display-ul central în cazul seriei 90.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: