Știri

Noul Volvo V90 va primi și o versiune Cross Country

Fotocredit: 

autoexpress.co.uk
Volvo V90 Cross Country
Noul Volvo V90 va primi și o versiune Cross Country, special creată pentru cei care doresc un break de clasă mare cu capabilități în off-road și care nu iau în calcul un XC90. Astfel, jurnaliștii de la Auto Express au surprins pe șoselele din Spania o versiune de teste, camuflată în materiale specifice.
 
După cum ni se înfățișează și mașina de teste, noul Volvo V90 Cross Country va avea o gardă la sol mai mare cu aproape 7 cm față de modelul obișnuit, lucru ce-i va permite aventuri în afara suprafețelor asfaltate. Tot pentru sporirea capabilităților de trecere în teren accidentat, modelul suedez va beneficia și de un sistem de tracțiune integrală, preluat de la XC90 - SUV cu care împarte platforma tehnică.
 
O serie de elemente de protecție din plastic vor diferenția clar noul V90 Cross Country de restul gamei, barele față/spate, pragurile, dar și bosajele roților urmând a fi zonele schimbate în această direcție. La interior este de așteptat ca designerii Volvo să introducă o serie de elemente distinctive, printre care se vor număra tapițeriile speciale pentru scaune, logo-uri sau praguri Cross Country, dar și mânere de suport specifice unei mașini de teren.
 
În materie de motorizări, noul Volvo V90 Cross Country va prelua integral toate versiunile prezente pe XC90, inclusiv varianta hibrid T8.
 
Sursa: Auto Express

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: