noul Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country va putea fi comandat în ediția specială Volvo Ocean Race

V90 Cross Country Volvo Ocean Race
Volvo a dezvăluit o ediție specială dedicată breakului V90 Cross Country, lansarea acesteia dorind să marcheze începutul unei campanii speciale de mediu asociată competițiilor de yachting Volvo Ocean Race

SUA - Volvo va rechema în service câteva mii de modele din Seria 90

Volvo - rechemare service

Volvo va rechema în service-urile din SUA puțin peste 5.500 de mașini aparținând Seriei 90, din cauza unei mici probleme descoperite la nivelul airbagurilor cortină.

Noul Volvo V90 Cross Country va putea fi configurat și cu pachetul Polestar Performance Optimisation

Volvo V90 Cross Country - Polestar Performance Optimisation
Noul Volvo V90 Cross Country va putea fi configurat și împreună cu un pachet de optimizare a performanței furnizat de Polestar, divizie aflată de ceva vreme în proprietatea constructorului suedez.

Noile modele Volvo din familia 90 vor fi capabile să comunice între ele

Volvo Car2Car
Volvo va dota noile sale modele din familia 90 (S90, V90, V90 Cross Country și XC90) cu tehnologii capabile să asigurea comunicarea la distanță între diferite automobile din trafic, acest lucru permițând șoferilor să fie atenționați din vreme asupra diferitelor probleme apărute pe șosea.

Acesta este noul Volvo V90 Cross Country - "suedezul" cu talente în off-road

Volvo V90 Cross Country
Volvo a dezvăluit astăzi noul V90 Cross Country, model mult așteptat de fanii companiei suedeze și care a fost prefigurat în ultimele săptămâni de o serie de teasere. Având la bază noul V90 și fiind construit, evident, pe aceeași platformă scalabilă SPA, noul Volvo V90 Cross Country vrea să ducă mai departe tradiția suedezilor în materie de break-uri cu veleități de SUV.

Noul Volvo V90 Cross Country va avea premiera mondială la sfârșitul lunii septembrie

Volvo V90 Cross Country
Volvo va prezenta la sfârșitul lunii septembrie noul V90 Cross Country, perioadă ce coincide cu debutul ediției 2016 a Salonului Auto de la Paris, însă până atunci avem parte doar de imagini teaser cu rolul de a ne menține treaz interesul. Constructorul suedez nu va fi prezent însă la salon, preferând să-și concentreze eforturile de marketing în mediul on-line

Noul Volvo V90 va primi și o versiune Cross Country

Volvo V90 Cross Country
Noul Volvo V90 va primi și o versiune Cross Country, special creată pentru cei care doresc un break de clasă mare cu capabilități în off-road și care nu iau în calcul un XC90. Astfel, jurnaliștii de la Auto Express au surprins pe șoselele din Spania o versiune de teste, camuflată în materiale specifice.
Subscribe to RSS - noul Volvo V90 Cross Country