Nissan

Nissan LEAF poate fi comandat și în România. Prețul de start - 33.390 de EURO

Nissan LEAF - preturi Romania
Nissan LEAF este disponibil în premieră pentru comandă și pe piața din România, automobilul electric nipon ajuns acum la cea de-a doua sa generație având un preț de start de 33.390 de EURO, TVA inclus.

Nissan a depășit pragul de 3.000.000 de unități Qashqai produse la Sunderland

Nissan Qashqai - 3.000.000 de exemplare produse la Sunderland
Nissan a produs până acum 3.000.000 de exemplare Qashqai în uzina din Sunderland, Marea Britanie - importanta piatră de hotar marcată astăzi venind să completeze un an 2017 record în materie de vânzări, în Europa.

VIDEO - Nissan a pregătit un SUV concept electric ce ne va fi dezvăluit la Tokyo

Nissan - concept SUV electric, Tokyo 2017
Nissan va dezvălui mâine, 25 octombrie, conceptul ce va sta la baza unui viitor SUV electric dezvoltat pe aceeași platformă tehnică utilizată de LEAF. Liniile de design ale conceptului ne sunt prefigurate în acest scurt filmuleț ce anunță prezența constructorului nipon la Salonul Auto de la Tokyo.

Nissan va opri producția de automobile din Japonia, timp de două săptămâni

Nissan Pulsar
Nissan va opri timp de două săptămâni producția de automobile în fabricile sale din Japonia, pe fondul gravelor probleme legate de verificarea calității finale a unităților produse. Problemele au ieșit la iveală recent și vor determina un recall masiv în Țara Soarelui Răsare - aproape 1.2 milioane de automobile produse între 2014 și 2017 trebuind reverificate.

Nissan va prezenta la Tokyo conceptul LEAF NISMO

Nissan LEAF NISMO Concept
Salonul Auto de la Tokyo va găzdui premiera conceptului LEAF NISMO, Nissan dorind astfel să ne arate cam cum ar putea arăta o versiune "hot" construită pe baza celei de-a doua generații a celui mai bine vândut automobil electric din lume. Așa cum ne arată primele fotografii oficiale - conceptul poate constitui fără probleme o versiune foarte apropiată de (probabila) variantă de serie.

Noul Nissan LEAF poate fi comandat și în Europa. Pentru lansare japonezii au pregătit ediția limitată 2.ZERO

Nissan LEAF 2.ZERO
Nissan a prezentat oficial cea de-a doua generație a electricei LEAF și în Europa, constructorul japonez pregătind pentru clienții europeni și o ediție specială de lansare - Nissan LEAF 2.ZERO. Noul LEAF va putea fi comandat începând cu data de 9 octombrie și are un preț de start de 37.490 de EURO.

86% din clienți aleg culoarea greșită pentru mașinile lor. Nissan încearcă să-i consilieze psihologic în acest sens

Nissan Micra - nuante de culoare
Un studiu comandat de Nissan în rândul posesorilor de automobile din Europa a relevat faptul că 86% dintre aceștia au ales culoarea greșită atunci când au achiziționat mașina. Pentru a schimba obiceiurile consumatorilor la acest capitol Nissan a demarat pe Facebook un proiect de consiliere "coloristică", cu ajutorul psihologului britanic Karen Haller. 

Nissan a atins pragul de 150 de milioane de mașini produse de la înființarea firmei

Nissan - 150 de milioane de vehicule produse
Nissan a trecut de borna ce marchează 150 de milioane de vehicule produse în toată istoria sa, ce se întinde de-a lungul a 84 de ani. Interesant este faptul că până în 2006 constructorul nipon construise 100 de milioane de mașini, următorii 11 ani adunând alte 50 de milioane de unități livrate clienților din întreaga lume.

Nissan LEAF a ajuns la cea de-a doua sa generație. Iată detaliile sale esențiale!

Nissan LEAF 2018
Cea de-a doua generație Nissan LEAF a fost dezvăluită astăzi, modelul electric japonez dorind să-și păstreze supremația pe piața de profil grație unui pachet impresionant de noi tehnologii, dar și printr-un design cu totul nou.

Coupe-ul Nissan 370Z are parte de un facelift minor

Nissan 370Z Coupe facelift
Nissan a prezentat astăzi faceliftul coupe-ului 370Z. Versiunea restilizată ni se înfățișează acum cu modificări estetice minore, beneficiind totodată de câteva noutăți tehnologice. Totuși, variantele 370Z roadster și NISMO nu vor avea parte de nicio noutate.

Renault-Nissan va produce împreună cu Dongfeng mașini electrice destinate pieței din China

Joint venture Renault-Nissan Dongfeng
Alianța Renault-Nissan a anunțat formarea unui joint venture alături de chinezii de la Dongfeng, scopul asocierii fiind acela de a dezvolta și de a produce automobile electrice destinate pieței din China.

VIDEO - noul Nissan LEAF va fi dezvăluit pe 6 septembrie

Noul Nissan LEAF - teaser video
Pe 6 septembrie Nissan va dezvălui noua generație LEAF, cel mai bine vândut automobil electric din lume. Până când îi vom putea admira silueta și îi vom afla toate detaliile tehnice, japonezii ne introduc ușor ușor în atmosfera lansării cu ajutorul unui nou teaser video.

Personalizarea estetică pare să fie cheia succesului pentru noul Nissan Micra

Nissan Micra - personalizare estetica
Noul Nissan Micra a ajuns la dealerii din Europa în primăvara acestui an, iar statisticile comenzilor de până acum au relevat faptul că cei ce aleg modelul de clasă mică nipon pun accentul din ce în ce mai tare pe personalizarea estetică a mașinii. Astfel, unul din patru clienți ce au comandat deja un Micra au ales să adauge elemente aparte de design atât la exterior, cât și la interior.

Nissan își va vinde afacerile din domeniul producției de baterii Li-Ion

Nissan - baterii Li-Ion
Nissan va renunța la activitățile sale din domeniul producției de baterii Li-Ion, compania japoneză hotărând să vândă afacerea grupului de investiții chinez GSR Capital. Acordul prevede, evident, și vânzarea facilităților de producție din Marea Britanie, SUA și Japonia.

Nissan Qashqai facelift poate fi comandat și în România. Iată prețurile de start!

Nissan Qashqai facelift - preturi Romania
Noul Nissan Qashqai facelift poate fi comandat de-acum și în România, cea mai ieftină versiune a sa costând 18.300 de euro, TVA inclus - dacă este configurată pe nivelul de echipare Visia, cu motor 1.2 DIG-T de 115 CP și tracțiune 2WD

Pagini

Subscribe to RSS - Nissan