Știri

Coupe-ul Nissan 370Z are parte de un facelift minor

Fotocredit: 

Nissan
Nissan 370Z Coupe facelift
Nissan a prezentat astăzi faceliftul coupe-ului 370Z. Versiunea restilizată ni se înfățișează acum cu modificări estetice minore, beneficiind totodată de câteva noutăți tehnologice. Totuși, variantele 370Z roadster și NISMO nu vor avea parte de nicio noutate.
 
Astfel, exteriorul noului Nissan 370Z în versiune 2018 oferă faruri și stopuri fumurii, mânerele portierelor și o parte din bara spate fiind vopsite în negru. Toate exemplarele 370Z vor fi oferite de-acum în standard cu jante pe 19 inch (în afară de versiunea NISMO), iar clienții vor găsi în configurator o nouă nuanță de vopsea pentru exterior - Red Metallic.
 
Versiunile al căror motor este cuplat la o cutie de viteze manuală au primit un disc de ambreiaj furnizat de EXEDY, acesta oferind performanțe superioare la schimbarea treptelor. Dacă tot a venit vorba de motor, noul Nissan 370Z facelift va fi propulsat de același V6 de 3.7 litri capabil să livreze 328 de CP prin intermediul cutiei manuale sau al unei automate cu șapte rapoarte.
 
Configuratorul lui 370Z facelift va cuprinde pe lista de opționale și sistemul de infotainmnet NissanConnect Premium, care oferă un ecran tactil de 7 inch, navigație, DVD player și cameră video pentru marșarier.
 
Clienții din Europa pot deja comanda coupe-ul japonez în specificație 2018.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: