Știri

Nissan va prezenta la Tokyo conceptul LEAF NISMO

Fotocredit: 

Nissan
Nissan LEAF NISMO Concept
Salonul Auto de la Tokyo va găzdui premiera conceptului LEAF NISMO, Nissan dorind astfel să ne arate cam cum ar putea arăta o versiune "hot" construită pe baza celei de-a doua generații a celui mai bine vândut automobil electric din lume. Așa cum ne arată primele fotografii oficiale - conceptul poate constitui fără probleme o versiune foarte apropiată de (probabila) variantă de serie.
 
Modificările exteriorului includ elemente cu vădită tentă sportivă - barele față/spate, pragurile laterale și oglinzile laterale purtând în același timp inconfundabila "semnătură" roșie NISMO. 
 
Interiorul este atins la rândul său de tușele de roșu regăsite la exterior, remarcându-se butonul de pornire a motorului vopsit în roșu și volanul îmbrăcat parțial în Alcantara și marcat corespunzător în zona orei 12.
 
Dacă va fi lansat în producția de serie, Nissan LEAF NISMO va beneficia și de modificări tehnice aplicate trenului de rulare, dar și sistemului de management al motorului.
 
Nu știm nimic despre resursele de putere și cuplu ale motorului electric de sub capotă, însă este de așteptat ca acestea să depășească valorile afișate de un LEAF normal (150 CP și 320 Nm).

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: