Știri

Nissan a început producția noului Qashqai facelift

Fotocredit: 

Nissan
Nissan Qashqai facelift - fabrica Sunderland
Nissan a dat startul producției pentru noul Qashqai facelift, cel mai bine vândut SUV din Europa fiind asamblat în fabrica britanică de la Sunderland. Schimbările estetice substanțiale, îmbunătățirile aduse interiorului și plusul de tehnologii promit să-l mențină pe Qashqai în fruntea segmentului din care face parte.
 
Succesul de care se bucură Nissan Qashqai a determinat alocarea unor sume serioase de bani pentru modernizarea facilităților de producție de la Sunderland, la ora actuală SUV-ul fiind fabricat pe două linii de asamblare pentru maximizarea cadenței de producție.
 
Modificările aduse de faceliftul aplicat în primăvara acestui an au schimbat simțitor aspectul exterior al mașinii, mai ales în partea frontală, în timp ce interiorul promite materiale de mai bună calitate, vine cu un volan cu totul nou sau oferă posibilități de configurare mai generoase atunci când vine vorba de tehnologiile de infotainment.
 
Nu în ultimul rând, Qashqai facelift va fi disponibil alături de sistemul de rulare semiautonomă ProPILOT, care permite rularea fără ajutorul șoferului pe autostrăzi sau în aglomerația din orașe. ProPILOT este completat de o lungă listă de sisteme de siguranță activă și de asistență a șoferului.
 
Vom vedea noul Nissan Qashqai facelift în showroom-urile din România chiar începând cu această lună.
 
Nissan Qashqai facelift - fabrica Sunderland (01)
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: