Geneva 2013

Geneva 2013 - premierele mondiale - Galerie foto

Noul Logan MCV 2013
Auto-TestDrive vă prezintă principalele premiere mondiale prezentate cu ocazia ediţiei cu numărul 83 a Salonului Auto de la Geneva.

Salonul Auto de la Geneva 2013 - Galerie foto

McLaren P1 - 2013 la Geneva
Auto-TestDrive vă pune la dispoziţie o galerie foto ce prezintă unele din punctele de atracţie ale Salonului Auto de la Geneva din acest an.

Kia vine tare din urmă cu noile motoare turbo pe benzină

KIA - motoare turbo
Kia a prezentat la Geneva noile motoare turbo pe benzină, aliniindu-se astfel la trendul general impus de marii producători auto.

Noul VW Golf Variant va primi şi ediţia R-Line

Noul Golf 7 Variant R-Line
După ce au lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva noul Golf Variant, nemţii de la Volkswagen nu s-au oprit aici, conceptul Golf Variant R-Line prefigurând în proporţii de 99,99 % viitoarea maşină ce se va produce în serie.

Renault a lansat pe Facebook "bătălia inter-ţări" pentru personalizarea SUV-ului Captur

Renault Captur Romania
Între 5 şi 17 martie - durata de desfăşurare a Salonului Auto de la Geneva - pe pagina oficială de Facebook a Renault iubitorii mărcii franceze din 12 ţări, printre care şi România, au posibilitatea de a vota versiunea noului Captur personalizată în culorile propriei ţări.

Noutăţile Renault la Salonul Auto de la Geneva 2013

Renault la Geneva 2013
Renault şi-a prezentat la Salonul Auto de la Geneva principalele noutăţi, acestea fiind întruchipate prin noul Renault Captur, Scenic XMOD, Kangoo Z.E. şi Clio GT 120 EDC.

LaFerrari este numele noului super-car produs la Maranello

LaFerrari
Ferrari a dezvăluit astăzi noul său super-car, înlocuitor pentru modelul Enzo. Numele său - LaFerrari.

Honda a adus la Geneva conceptul Civic Tourer

Honda Civic Tourer Concept
Honda a venit la Geneva cu modelul Civic Tourer Concept, care prefigurează în mari proporţii versiunea finală a noului Civic break - ce va fi lansat oficial la Frankfurt, în toamnă.

Noul Rolls-Royce Wraith - primele fotografii oficiale

Rolls-Royce Wraith
Rolls-Royce a prezentat primele fotografii oficiale ale noului Wraith, care este lansat în premieră la Salonul Auto de la Geneva.

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Geneva seria limitată Duster Aventure

Dacia Duster Aventure
Alături de noul Logan MCV, Dacia a adus la Geneva o serie limitată Duster Aventure.

Noul Logan MCV - lansat oficial la Geneva

Noua Dacia Logan MCV
Dacia a prezentat astăzi la Geneva noul Logan MCV, break-ul românesc alăturându-se astfel familiei reînnoite Dacia - ce cuprinde noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Grupul Volkswagen şi-a prezentat premierele la Geneva

Grupul VW la Geneva 2013
Oficialii Volkswagen AG au fost prezenţi aseară la prezentările tuturor premierelor care vor fi vedetele standurilor grupului german la Salonul Auto de la Geneva 2013.

95 de g/km - ţinta Volkswagen pentru emisiile de CO2, până în 2020

VW XL1 - lansarea de la Geneva
Înainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva, Volkswagen a reiterat obiectivul său strategic de a deveni cel mai eficient producător de automobile din lume, din punctul de vedere al ocrotirii mediului, începând cu anul 2018. 

Lamborghini Veneno - vedeta italienilor la Geneva

Lamborghini Veneno - spate
Italienii de la Lamborghini vor aduce la Geneva un model exclusivist, care va fi construit în doar trei exemplare. Este vorba de Lamborghini Veneno.

Conceptele Mitsubishi CA-MiEV și GR-HEV vor fi prezentate la Geneva

Mitsubishi CA-MiEV 2013
Mitsubishi a ales Salonul Auto de la Geneva pentru a dezvălui o pereche de concepte, ale unor automobile electrice, fiecare din ele prezentând o idee diferită - CA-MiEV şi GR-HEV.

Pagini

Subscribe to RSS - Geneva 2013