Știri

Noul Rolls-Royce Wraith - primele fotografii oficiale

Rolls-Royce Wraith
 
Rolls-Royce a prezentat primele fotografii oficiale ale noului Wraith, care este lansat în premieră la Salonul Auto de la Geneva.
 
Bazat pe limuzina cu patru uşi Ghost, noul coupe botezat Wraith aduce în atenţie un Rolls-Royce mult mai dinamic, liniile de design fluide generând poate cel mai sportiv model produs vreodată de britanici. În maşină au loc patru pasageri, fiecare pe un loc indicvidual, restul spaţiului fiind dedicat depozitării bagajelor.
 
Sub capotă găsim un motor V12 de 6.6 litri, care dezvoltă 630 de CP şi un cuplu maxim impresionant, de 800 de Nm - cifre ce fac din Wraith cel mai puternic model produs de Rolls-Royce. Noua cutie de viteze în opt trepte, produsă de ZF, a devenit şi mai inteligentă, putând să se adapteze singură în funcţie de datele primite de la sistemul GPS - ştiind în orice moment ce fel de şosea va fi parcursă.
 
Trenul de rulare a fost şi el modificat, pentru a crea premisele unui comportament mai sportiv, suspensiile fiind puţin întărite, iar direcţia prezentând celui care se află la volan un feedback mult mai direct. Cu toate acestea să nu credeţi că noul Wraith face rabat la capitolul confort, cei care vor călători la bordul său fiind la fel de răsfăţaţi ca în orice Rolls-Royce de ultimă generaţie.
 
Preţul lui Rolls-Royce Wraith va pleca de undeva de la 250.000 de euro, fiecare model putând fi personalizat cu cele mai fine materiale sau cele mai avansate gadgeturi tehnologice.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: