Știri

Noul VW Golf Variant va primi şi ediţia R-Line

Fotocredit: 

Volkswagen
Noul Golf 7 Variant R-Line
 
După ce au lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva noul Golf Variant, nemţii de la Volkswagen nu s-au oprit aici, conceptul Golf Variant R-Line prefigurând în proporţii de 99,99 % viitoarea maşină ce se va produce în serie.
 
Noul Golf Variant R-Line va avea sub capotă motorul diesel TDI de 2.0 litri, ce dezvoltă 150 de CP şi un cuplu maxim de 320 Nm, puterea fiind transmisă la toate cele patru roţi prin intermediul sistemului 4MOTION, ce include noul diferenţial Haldex-5.
 
Din punct de vedere vizual, maşina prezentată la Geneva a venit vopsită în albastrul tipic seriei R de la VW, având montate jante pe 18 inch modelul Salvador. Noua bară faţă R-Line prezintă grila radiatorului de mari dimensiuni, sub farurile de ceaţă fiind prezente  alte două grile care permit răcirea compartimentului motor. La partea din spate sare în evidenţă difuzorul din bară, vopsit în negru, cu ţevile de eşapament duble amplasate tradiţional pe partea stângă.
 
La interior scaunele sport R-Line sunt prezente ca deobicei, cu partea centrală tapiţată în piele Nappa în nuanţa Space Blue, lateralele scaunelor fiind acoperite de piele "carbon". Ornamentele "Crystal Grey" fac atmosfera şi mai deosebită, iar plafonul "Pearl Grey" intensifică sentimentul că te afli într-o maşină cu valenţe sportive, din gama R-Line.
 
Golf Variant R-Line punctează, la fel ca varianta normală, la capitolul portbagaj, volumul acestuia atingând impresionanta valoare de 605 litri, iar cu bancheta spate rabatată posesorii de Variant pot  introduce în maşină nu mai puţin de 1.620 de litri.
 
Nu se ştie deocamdată când va intra maşina în producţia de serie.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: