Știri

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Geneva seria limitată Duster Aventure

Fotocredit: 

daciagroup.com
Dacia Duster Aventure
 
Alături de noul Logan MCV, Dacia a adus la Geneva o serie limitată Duster Aventure.
 
Noua serie limitată Duster Aventure adaugă elemente de outdoor care fac diferența, creând un look absolut original: rampă de proiectoare, scuturi de protecție față și spate, mască neagră pentru faruri, săgeți de culoare roșie care semnalizează inelele de remorcare și zonele de poziționare a cricului, apărătoare de noroi pe care este marcat Duster. Stripping-urile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului şi amintesc de competițiile auto în cadrul cărora Duster s-a remarcat.
 
Pornind de la versiunea Ambiance, această serie limitată este disponibilă în 2 nuanțe, Blanc Glacier și Noir Nacré.
 
La interior, cusăturile de pe tapițerie sunt albe, iar pe scaune sunt motive de tip busolă cu inscripţia Duster. Consola centrală, de un negru strălucitor, se asortează cu designul exterior iar conturul aeratoarelor, centrul volanului și mânerele portierelor – toate pe alb, reamintesc nuanțele acestei serii limitate.
 
Seria limitată Duster Aventure este disponibilă în versiunile 4x2 şi 4x4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semi-integrat în tabloul de bord. Acest GPS mobil este dotat cu hărțile rutiere a 45 de țări europene.
 
Duster Aventure este echipat cu faruri de ceață și o rampă de proiectoare detașabilă pe pavilion care oferă un plus de vizibilitate în orice circumstanță.
 
Seria Limitată Dacia Duster Aventure va fi comercializată în 16 țări începând din aprilie 2013.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: