Știri

Dacia a primit 40.000 de comenzi pentru Spring

Fotocredit: 

Dacia
Dacia Spring - 40.000 de comenzi

În doar 8 luni, nu mai puțin de 40.000 de clienți au plasat o comandă pentru noua Dacia Spring, primul model 100% electric din portofoliul brandului autohton. 7.500 dintre aceștia sunt clienți din România.

Începând cu luna trecută, primii clienți s-au îndreptat către reprezentanțele Dacia pentru a-și ridica vehiculele precomandate între martie și iunie 2021.

Programul de precomenzi, lansat în mai multe țări europene (Franța, Italia, Germania, România, Spania etc.) a fost un mare succes, cu peste 16.000 de rezervări în doar trei luni.

În toată Europa, în zonele urbane, suburbane și rurale, Spring continuă să câștige clienți noi, cu o medie de peste 5.000 de comenzi noi pe lună, începând din iulie.

Oferind o mașină de oraș complet electrică cu aspect de SUV la un preț accesibil, Dacia a arătat încă o dată că știe să acopere nevoile utilizatorilor obișnuți. Ușurința în utilizare și încărcare, precum și autonomia de până la 305 km (ciclu urban WLTP sau 230 km în ciclu mixt) îi permit noii Dacia Spring să devină instrument de mobilitate relevant pentru majoritatea europenilor care conduc în medie aproximativ 30 km pe zi.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: