Tesla Model 3

Tesla Model 3 facelift - iată noutățile propuse și prețurile pentru România

Tesla Model 3 facelift

Versiunea facelift a Tesla Model 3 poate fi deja configurată și comandată în România, prețul de start fiind de 42.990 de euro, TVA inclus, pentru versiunea cu tracțiune spate.

Tesla a rămas mult în urmă cu producția noului Model 3

Tesla Model 3 - probleme productie
Tesla nu a reușit să producă decât 260 de unități Model 3 până la sfârșitul lunii septembrie, compania condusă de Elon Musk ratând de departe planurile ce anunțau un ritm de asamblare ce va ajunge la 1.500 de exemplare doar în cea de-a noua lună a anului. 

VIDEO - prima prezentare detaliată a noii Tesla Model 3

Tesla Model 3 - video detalii
Chiar dacă Tesla a lansat oficial noul Model 3, iar primele livrări au început să fie onorate, cel de-al treilea model din portofoliul companiei conduse de Elon Musk încă nu este foarte cunoscut în detaliu, mai ales atunci când vine vorba de interior. Iată că americanii de la OCDetailing au realizat un scurt film ce face foarte multă lumină asupra multor capitole ce caracterizează noul Model 3.

Tesla va scoate din oferta Model S versiunea de bază S 75

Tesla Model S 75
După ce în primăvara acestui an Tesla anunța scoaterea din oferta Model S a versiunii de bază S 60, iată că acum avenit rândul variantei imediat următoare S 75 să fie trasă pe linie moartă. Ambele modele au fost "sacrificate" pentru elimina orice concurență posibilă cu versiunile similare din gama noului Model 3.

Tesla detaliază modul de acces la bordul noului Model 3

Tesla Model 3 - aplicație acces
Tesla a publicat o serie de informații noi, susținute de fotografii, care fac și mai multă lumină asupra modului în care noul Model 3 poate fi încuiat, descuiat și pornit. Astfel, constructorul american duce la un alt nivel conceptul "keyless entry", mizând pe o aplicație pentru iOS/Android sau pe un card compatibil NFC.

Versiunile anunțate pentru Tesla Model 3 utilizează baterii de 50 și respectiv 75 de kWh

Tesla Model 3 - versiuni baterie
Noua Tesla Model 3 beneficiază de o baterie de "puțin peste" 50 de kWh în versiunea Standard, în timp ce varianta Long Range dispune de o baterie de 75 de kWh

Noua Tesla Model 3 a ajuns la primii clienți. Iată toate detaliile sale esențiale și prețurile de start

Tesla Model 3 - primele livrari
Tesla a livrat clienților săi în data de 28 iulie primele exemplare Model 3, compania americană marcând evenimentul desfășurat în Freemont cu mare fast. Astfel, 30 de unități livrate au ajuns la clienții "obișnuiții", iar alte 20 de exemplare vor fi testate de angajați ai Tesla pentru a fi verificate în condiții de trafic real.

Volkswagen I.D. va avea un preț de start de circa 25.000 de euro

Volkswagen I.D. - pret
Prețul viitorului Volkswagen I.D., preconizat spre a fi lansat în anul 2020, va fi cu circa 7-8.000 de dolari mai mic decât cel cerut de Tesla pentru noul Model 3. Estimarea vine chiar din partea lui Thomas Sedran, responsabil cu schițarea strategiilor la Volkswagen.

Tesla a produs primul exemplar de serie Model 3

Tesla Model 3 - prima unitate de serie
Primul exemplar de serie Model 3 a ieșit de pe liinile de asamblare Tesla de la Freemont, acesta urmând a trece prin ultimele verificări înainte de livrare. 

Tesla va livra primele exemplare Model 3 pe 28 iulie

Tesla Model 3 - livrari 28 iulie 2017
Primele exemplare Tesla Model 3 vor fi livrate clienților în data de 28 iulie, informația venind chiar din partea CEO-ului Elon Musk.

Tesla are de gând să construiască alte patru facilități de tip Gigafactory

Tesla Gigafactory
Elon Musk continuă să schițeze planuri de viitor care mai de care mai ambițioase, unul dintre ele vorbind despre constuirea a nu mai puțin de patru facilități Gigafactory care să se alăture fabricii la care se lucrează de ceva vreme în Nevada.
 

Ambițiile Tesla Motors pot fi date peste cap de sindicaliștii din Germania

Tesla Model 3
Tesla încearcă din răsputeri să domolească avântul "revoluționar" al sindicaliștilor germani ce lucrează în cadrul Grohmann Automation - companie cumpărată și transformată de constructorul american în principalul pilon de susținere a îndrăznețelor ambiții de producție din viitorul apropiat. 

Tesla a vândut 25.000 de mașini în primul trimestru din 2017

Tesla Model X
Americanii de la Tesla se laudă cu rezultatele foarte bune în materie de vânzări înregistrate în primul trimestru din 2017, cele fix 25.000 de mașini livrate clienților fiind cu 69% mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

Noua Tesla Model 3 va fi oferită pentru început doar în versiuni cu tracțiune spate

Tesla Model 3
Atunci când va fi lansată, noua Tesla Model 3 va fi oferită doar în versiuni cu tracțiune spate, dată fiind nevoia de a produce mult mai rapid un volum cât mai mare de unități. Variantele cu tracțiune integrală vor apărea în oferta Tesla abia în 2018.

Tesla va începe producția pentru Model 3 în vara acestui an

Tesla Model 3 - startul productiei in iulie 2017
Tesla ar putea începe producția mult așteptatului Model 3 în luna iulie 2017, conform unui document oficial semnat de Elon Musk. În scrisoarea trimisă către acționarii companiei sunt raportate și rezultatele financiare din ultimul trimestru al anului trecut, materializate prin pierderi de 121 de milioane de dolari.

Pagini

Subscribe to RSS - Tesla Model 3