Știri

Tesla Model 3 facelift - iată noutățile propuse și prețurile pentru România

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model 3 facelift

Versiunea facelift a Tesla Model 3 poate fi deja configurată și comandată în România, prețul de start fiind de 42.990 de euro, TVA inclus, pentru versiunea cu tracțiune spate.

Modificările estetice exterioare sunt vizibile la nivelul părților frontală și spate, acolo unde un noile seturi de blocuri optice și barele redesenate au darul de a ține interesul de achiziție al clienților la fel de ridicat. Logo-ul Tesla de pe hayon a fost înlocuit cu numele brandului.

La interior schimbarile sunt subtile, cea mai importantă noutate fiind volanul care renunță la clasicele manete dedicate semnalizării si schimbării modurilor de condus. Aceste funcții sunt acum controlate cu ajutorul unor butoane suplimentare amplasate pe volan (semnalizarea direcției de mers) sau cu ajutorul unui swipe făcut pe ecranul tactil (Drive/Reverse).

Model 3 facelift a mai primit la interior un set de benzi LED pentru lumini ambientale, dar și un ecran suplimentar dedicat pasagerilor spate. Aceștia pot regla setarile climatizarii sau încălzirea banchetei sau pot viziona conținut media.

Tesla spune ca a lucrat și la capitolul insonorizării, dar mai ales la nivelul trenului de rulare, capitol la care posesorii Model 3 au avut cele mai multe nemulțumiri în trecut.

Prețurile afișate pentru noua Tesla Model 3 facelift pornesc de la 42.990 de euro, TVA inclus, pentru versiunea de bază cu tracțiune spate (554 Km autonomie). Versiunea Long Range (678 Km autonomie), cu tracțiune integrală, costă cel puțin 50.990 de euro, TVA inclus.

Din aceste prețuri se va putea scădea bonusul Rabla Plus, a cărui valoare pentru 2024 va fi stabilită de Ministerul Mediului la începutul anului viitor.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: