SUV Renault

Noul Renault Austral poate fi comandat în România

Noul Renault Austral - preturi Romania

Noul Renault Austral este disponibil pentru comenzi începând cu data de 20 septembrie, în rețeaua de agenți Renault din întreaga țară. Livrările către clienți vor debuta în prima parte a anului 2023. Preturile pornesc de la 27,000 €, TVA inclus, pentru versiunea equilibre Mild Hybrid 140 cp.

Renault Austral va fi noul SUV ce va înlocui actualul Kadjar

Noul Renault Austral

Noul Renault Austral va înlocui Kadjar în gama Renault și va fi pus în vânzare în primăvara anului 2022.

Test Drive Renault Koleos dCi 175 X-TRONIC 4WD INTENS

Review-ul de astăzi își propune să vă dezvăluie noul Renault Koleos, SUV-ul franțuzesc ajungând acum la cea de-a doua sa generație și fiindu-ne partener de test în versiunea dCi 175 X-TRONIC 4WD INTENS. Haideți să vedem așadar punctele sale forte, dar și minusurile descoperite.

Renault va lansa în 2019 un nou SUV de segment B. Să fie oare vorba de Grand Captur?

Renault Captur facelift
Renault își va mări portofoliul de SUV-uri de segment B cu încă un model - acesta urmând a se alătura începând cu 2019 best sellerului Captur în dificila luptă ce s-a încins pe piața europeană de ceva vreme. 

Noul Renault Captur facelift va fi prezentat în premieră mondială la Geneva

Renault Captur facelift 2017
Renault a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului Captur facelift, crossoverul de clasă mică primind un refresh estetic ce vine să-i rafineze și mai tare caracteristicile ce l-au propulsat în postura de lider al vânzărilor, în clasa sa.

VIDEO - Renault anunță lansarea unui nou SUV

Renault - nou SUV in 2016
Renault anunță prin intermediul unui prim teaser video lansarea unui nou SUV. Este foarte probabil ca noul model să fie următoarea generație Koleos, însă nu știm dacă francezii vor mai păstra același nume. În scurtul filmuleț prezentat astăzi putem vedea blocurile optice cu LED, încadrate pe lateral de luminile de zi în forma literei C, consacrate deja de noile Megane și Talisman.

Renault KADJAR va fi noul crossover compact francez

Noul Renault KADJAR 2015
Renault KADJAR este numele celui mai nou crossover compact ce va fi lansat de francezi chiar peste câteva zile.
Subscribe to RSS - SUV Renault