Știri

Noul Renault Austral poate fi comandat în România

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Austral - preturi Romania
  • Noul Renault Austral vine cu o gamă de motoare hibride, inclusiv o versiune Full Hybrid E-TECH de 200 cp, cu un consum de 4,6 l/100 km și emisii de CO2 începând de la 104 g/km, cel mai bun raport consum/performanță de pe piață.
  • Versiunea techno esprit Alpine E-TECH Full Hybrid 200 cp este disponibilă începând de la 37,900 €, TVA inclus.
  • Noul model va fi dotat cu sistemul de infotainment OpenR Link care înglobează Google Automotive Services.
  • esprit Alpine, o nouă versiune cu aspect sportiv, va fi disponibilă pentru prima dată în gamă.
  • Comenzile pentru Noul Renault Austral se deschid în data de 20 septembrie, iar livrările către clienți vor debuta în prima parte a anului 2023.

Noul Renault Austral va fi disponibil pentru comenzi începând cu data de 20 septembrie, în rețeaua de agenți Renault din întreaga țară. Livrările către clienți vor debuta în prima parte a anului 2023.  

Noul Renault Austral este un vehicul de ultimă generație, high-tech, spațios, confortabil și înglobează strategia Renaulution de a recuceri segmentul C. Aflat în inima segmentului C-SUV, este potrivit pentru uz privat la fel de mult ca pentru cel profesional și este un simbol de statut distinctiv. Sistemele sale eficiente de propulsie E-Tech Full Hybrid îndeplinesc cerințele TCO (Total Cost of Ownership) ale celor mai exigenți administratori de flotă și se potrivesc deopotrivă clienților privați care doresc să gestioneze mai bine cheltuielile și să evite constrângerile legate de încărcarea bateriei.

MOTOARE CU CEL MAI BUN CONSUM ȘI EMISII DE CO2

Pentru a oferi clienților o experiență de conducere premium, care combină vitalitatea și eficiența, Renault a echipat Noul Austral cu un grup motopropulsor E-TECH Full Hybrid de nouă generație, de 160 cp sau 200 cp. Acest grup motopropulsor este bazat pe o tehnologie inovatoare și include un nou motor turbo pe benzină de 1,2 litri cu 3 cilindri, care furnizează 96 kW (130 cp) și 205 Nm de cuplu. Este combinat cu un nou motor electric, o baterie litiu-ion (2 kWh/400 V) și o cutie de viteze inteligentă multi-mode care oferă 15 combinații diferite, dintre care 2 sunt în modul 100% electric. Consumul său, începând de la 4,6 l/100 km și emisiile de CO2, începând cu 104 g/km, sunt de neegalat în categorie, fără a sacrifica plăcerea de a conduce.

Două sisteme de propulsie Mild Hybrid completează gama de motorizări 100% hibridă:

o Mild Hybrid advanced, o premieră în gama Renault, care combină noul motor turbo pe benzină cu injecție directă de 1,2 litri cu 3 cilindri cu o baterie litiu-ion de 48 V și un alternator de pornire. Cu acest grup motopropulsor cu transmisie manuală de 130 cp, Noul Austral oferă șoferilor o experiență fără cusur, împreună cu cel mai mic consum și emisii de CO2 din categorie (de la 5,2 l/100 km și 118 g/km). Altfel spus, acest grup motopropulsor reprezintă o alternativă la motoarele diesel de ultimă generație.

o Grupul motopropulsor Mild Hybrid de 12 V, care furnizează 160 cp, are un motor turbo pe benzină de 1,3 litri cu 4 cilindri și injecție directă. Consumul începe de la 6,2 l/100 km și emisiile de CO2 de la 140 g/km, iar mașina este disponibilă cu transmisie automată.

TREI NIVELURI DE ECHIPARE ȘI O VERSIUNE EXCLUSIVISTĂ ESPRIT ALPINE

Noua gamă Austral cuprinde trei niveluri de echipare: echilibre, techno și iconic. Ultimele două sunt disponibile și în versiunea esprit Alpine.

Echiparea esprit Alpine, o premieră în gamă, își ia stilul incomparabil din ADN-ul sportiv al mărcii Alpine. Designul său distinctiv completează atractivitatea Noului Austral cu o lamă sport gri satinat pe bara față, jante din aliaj Daytona de 20 inchi, lumini spate irizate 3D, tapițerie din material Alcantara® accentuat de cusături albastre și volan din piele nappa, prevăzut cu accente albastre, albe și roșii.

O GAMĂ ÎN EVOLUȚIE

Pe nivelul de echipare de bază, aspectul noului Austral equilibre este șic și atrăgător atât la exterior – cu o grilă mare cromată și pasaje de roată și praguri laterale negre strălucitoare, cât și la interior – cu un tablou de bord atrăgător, un ecran central de 9 inchi și un ecran de bord de 12,3 inchi. Această versiune vine, de asemenea, cu un sistem de asistență la parcare spate, card de acces hands-free și faruri LED Pure Vision.

Versiunea techno prezintă dotări mai elegante: jante din aliaj Komah negru diamantate de 19 inchi, tapițerie din piele artificială și stofă, iluminare ambientală personalizată. Vine cu o serie de facilități de ultimă generație, inclusiv sistemul OpenR Link pe un ecran de 12,3 inchi și conectivitate Google, inclusiv Google Maps încorporat. Versiunea techno este mai încăpătoare decât orice altă mașină din categoria sa, datorită scaunului său glisant 1/3-2/3. Vine cu o cotieră centrală generoasă și sistemul Easy Break.

Versiunea iconic este echipată cu jante din aliaj Effie negru diamantate de 20 inch, caroserie în două tonuri (pavilion negru), portbagaj cromat și stopuri irizate 3D. Dincolo de designul captivant, dotările de confort ale mașinii şi includ:  scaun electric pentru șofer, prevăzut cu masaj, scaune față încălzite și hayon electric hands free. Completând experiența premium, versiunea iconic dispune, de asemenea, de o cameră video 3D 360° și control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție Stop & Go.

Noul Renault Austral are până la 32 de sisteme de asistență a șoferului care acoperă trei categorii, garanții ale securității și confortului: conducere, parcare și siguranță.

Noul Austral folosește 4CONTROL Advanced, a treia generație a sistemului cu patru roți directoare de la Renault, pe care îl perfecționăm continuu de 15 ani. Este de neegalat în segmentul C-SUV, oferind un nivel de confort fără precedent, agilitate de neegalat și siguranță sporită pe șosea.

Noul Austral este disponibil în șapte culori de caroserie: glacier white, flame red, bright pearly white, star black, iron blue, schist grey, și o culoare în exclusivitate – satin schist grey la versiunile esprit Alpine.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: