noul Seat Arona

Noul SEAT Arona poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 14.270 de EURO

SEAT Arona - preturi Romania
Noul SEAT Arona poate fi comandat începând de astăzi și în România, prețul său de start fiind 14.270 de EURO, TVA inclus.

Euro NCAP a testat un nou lot de automobile, toate obținând câte cinci stele

Volvo XC60 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi rezultatele celor mai recente teste de siguranță, tot "lotul" compus din opt noi modele oținând calificativul maxim de cinci stele. Astfel, noile Volvo XC60Citroen C3 AircrossOpel Crossland XMitsubishi Eclipse CrossSKODA KAROQVW T-RocVW Polo și SEAT ARONA s-au dovedit a fi suficient de sigure pentru a puncta cu cinci stele.

SEAT a amânat desemnarea numelui viitorului său SUV plasat peste Ateca în portofoliu

SEAT Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco
SEAT a amânat desemnarea numelui pe care-l va purta viitorul său SUV de dimensiuni mai mari decât Ateca. Programată inițial pentru data de 15 octombrie, alegerea numelui dintre cele patru finaliste (Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco) va mai întârzia, pe fondul frămâtărilor politice din Spania generate de referendumul prin care se dorește independența Cataluniei.

SEAT Leon CUPRA R devine cel mai puternic model de stradă din istoria spaniolilor

SEAT Leon CUPRA R
SEAT a dezvăluit noul Leon CUPRA R, cel mai puternic model de stradă construit de spanioli în toată istoria companiei. Cu 310 CP sub capotă, noul SEAT Leon CUPRA R va fi fabricat în doar 799 de exemplare.

Noul SEAT Arona a fost prezentat oficial. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul SEAT Arona
SEAT a prezentat aseară oficial noul Arona - cel de-al doilea SUV din portofoliu, după Ateca. Construit pe aceeași platformă utilizată și de noua Ibiza, noul SEAT Arona pune accentul pe multitudinea posibilităților de personalizare estetică și va lupta în segmentul crossoverelor de clasă mică.

SEAT va lansa în 2018 un nou SUV, plasat în gamă peste Ateca

SEAT - nou SUV lansat in 2018
SEAT vrea să profite din plin de imensul succes de care se bucură SUV-urile pe piața din Europa, confirmând faptul că în 2018 va lansa un model mai mare decât Ateca. Noul model va fi asamblat în fabrica VW de la Wolfsburg și va avea strânse legături cu recent lansatul Tiguan Allspace, dar și cu SKODA Kodiaq.

SEAT a prezentat noul Leon facelift, anunțând totodată lansările noilor Ibiza și Arona

SEAT Leon facelift - 2017
SEAT a operat un discret facelift compactei Leon, modificările estetice minore fiind acompaniate de noi tehnologii, schimbări la nivelul gamei de motorizări, dar și de adăugarea unui nou nivel de echipare.

Seat Arona va fi noul SUV de segment B al spaniolilor

Seat Arona 2017
Seat a confirmat oficial faptul că anul 2017 va marca lansarea unui nou crossover ce va purta sigla companiei spaniole, fiind anunțat și numele noului model - Arona. Alături de noua generație Ibiza și Leon facelift, noul Seat Arona va fi una dintre noutățile anului viitor și se dorește a fi un rival serios pentru "clasicii" Renault Captur, Nissan Juke sau Peugeot 2008.
Subscribe to RSS - noul Seat Arona