Jeep

Noul Jeep Avenger este oferit și în versiuni de motorizare termice

Noul Jeep Avenger e-Hybrid

Jeep Avenger, câștigător al trofeului Car of the Year 2023, în versiunea sa 100% electrică, este propus acum de constructorul american și în două versiuni de motorizare pe benzină. 

Jeep Wrangler a ajuns la o nouă generație. Iată detaliile sale esențiale!

Noul Jeep Wrangler 2018
Legendarul Jeep Wrangler a ajuns la o nouă generație - constructorul america prezentând noul model cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Jeep a publicat primele imagini ale noului Wrangler. "Legenda" va fi prezentată oficial la sfîrșitul lui noiembrie

Jeep Wrangler 2018
Jeep a dezvăluit oficial primele imagini ale noului Wrangler - legendarul model ajungând așadar la o nouă generație. Cu o siluetă inconfundabilă, dar cu elemente de design moderne și noi tehnologii la bord, noul Jeep Wrangler va și prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, la finele lunii noiembrie.

Prețul noului Jeep Compass pleacă de la 23.310 EURO, TVA inclus

Jeep Compass - preturi Romania
Dezvăluit anul trecut și lansat inițial pe piața din SUA, noul Jeep Compass poate fi comandat de-acum și în Europa, România nefăcând excepție. Astfel, cel mai ieftin Jeep Compass de nouă generație costă 23.310 EURO, TVA inclus - în versiunea 1.4 MultiAir 140 CP și nivel de echipare Sport.

Ford Fiesta, Renault Koleos și Mazda CX-5 sunt "fruntașele" celor mai recente teste Euro NCAP

Euro NCAP - teste septembrie 2017
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste efectuate pe modele recent lansate în Europa. Astfel, noile Renault KoleosMazda CX-5Ford FiestaMercedes-Benz C-Class CabrioletOpel Grandland X și Jeep Compass au obținut maximul de cinci stele, Opel Ampera-e a reușit doar patru stele, în timp ce Kia Rio și Kia Picanto au primit trei stele în versiunile de echipare standard.

Jeep a prezentat primele imagini ale noii generații Compass

Noul Jeep Compass
Jeep a publicat astăzi primele imagini ale noului Compass, SUV ce se va încadra în portofoliul americanilor sub Cherokee și Grand Cherokee și de la care împrumută o serie de elemente de design.

Dieselgate - Germania pârăște grupul Fiat Chrysler la Comisia Europeană

Fiat 500X 2.0 MultiJet - emisii NOx
Ministerul Transporturilor din Germania acuză oficial grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA) pentru faptul că ar fi folosit pe unele dintre mașinile sale diesel un dispozitiv de păcălire a testelor de emisii. Acuzația a fost trimisă către Comisia Europeană de la Bruxelles, conform junaliștilor germani de la WirtschaftsWoche.

Fiat Chrysler va rechema în service circa 600.000 de modele Fiat 500 și Jeep Wrangler

Fiat 500 - rechemare service
Grupul Fiat Chrysler (FCA) va rechema în service  aproape 600.000 de modele Fiat 500 și Jeep Wrangler, în marea lor majoritate vândute pe continentul nord-american.

Noul Jeep Grand Cherokee Trailhawk promite performanțe excepționale în off-road

Noul Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Jeep a prezentat la Salonul Auto de la New York varianta Trailhawk a lui Grand Cherokee - model dedicat aventurilor serioase în off-road. Versiunea de serie are la bază ideea conceptului Grand Cherokee Trailhawk - model prezentat în 2012 cu ocazia Easter Jeep Safari și care promova un SUV cu capabilități superioare 4x4.

VIDEO - Porsche Cayenne Turbo S vs Range Rover Sport SVR vs Jeep Grand Cherokee SRT

Porsche Cayenne Turbo S vs Range Rover Sport SVR vs Jeep Grand Cherokee SRT
Jurnaliștii de la Top Gear au pus una lângă alta cele mai puternice versiuni ale lui Porsche Cayenne, Range Rover Sport și Jeep Grand Cherokee. Cine oare se va impune în clasica "liniuță"? Cayenne Turbo SRR Sport SVR sau Grand Cherokee SRT?

Jeep Wrangler Trailcat - unul dintre cele șapte concepte ce vor fi aduse de americani la Easter Jeep Safari

Jeep Wrangler Trailcat Concept
Jeep va veni la cea de-a 50-a aniversare a evenimentului Easter Jeep Safari, desfășurat în deșertul Moab din Utah - SUA, cu nu mai puțin de șapte mașini concept, una mai spectaculoasă decât celealtă. Toate mașinile concept au fost dezvoltate împreună cu Mopar.

FCA a anunţat un update pentru Uconnect, după ce doi hackeri au "deturnat" un Jeep Cherokee

Jeep Cherokee hacked
Fiat Chrysler a anunţat lansarea imediată a unui update de soft pentru sistemul de infotainment Uconnect, update care vine să repare vulnerabilităţile dovedite recent de doi hackeri americani ce au reuşit să preia de la distanţă controlul asupra unui Jeep Cherokee.

Jeep a lansat noul Grand Cherokee SRT Red Vapor

Noul Grand Cherokee SRT Red Vapor 2015
Jeep a lansat pe piaţă modelul Grand Cherokee SRT Red Vapor, o ediţie specială limitată, asta după ce îl prezentase anul trecut la Salonul Auto de la Paris.

Va lansa Jeep un SUV şi mai mic decât Renegade?

Noul Jeep Renegade 2015
Jeep ia în considerare posibilitatea de a lansa un SUV şi mai mic decât noul Renegade, conform spuselor lui Mike Manly, CEO Jeep.

Jeep a vândut peste un milion de maşini în 2014

Vanzarile Jeep 2014
Jeep a trecut de pragul de un milion de automobile vândute în 2014 - mai exact 1.017.019 exemplare comercializate pe plan mondial.

Pagini

Subscribe to RSS - Jeep