Știri

Jeep a publicat primele imagini ale noului Wrangler. "Legenda" va fi prezentată oficial la sfîrșitul lui noiembrie

Fotocredit: 

Jeep
Jeep Wrangler 2018
Jeep a dezvăluit oficial primele imagini ale noului Wrangler - legendarul model ajungând așadar la o nouă generație. Cu o siluetă inconfundabilă, dar cu elemente de design moderne și noi tehnologii la bord, noul Jeep Wrangler va și prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, la finele lunii noiembrie.
 
În scurtul comunicat de presă ce însoțește imaginile, americanii ne vorbesc despre un Wrangler ce va duce mai departe impresionantele capabilități de desfășurare în off-road și care va beneficia de o gamă de motorizări mai eficiente, de opțiuni de decapotare ce includ și un parbriz rabatabil, dar și de sisteme și tehnologii de siguranță și de asistență a șoferului ce-l vor integra fără probleme în portofoliul actual de modele Jeep. Totodată, posibilitățile de configurare vor fi mult mai numeroase.
 
Cele trei imagini publicate astăzi ne înfățișează versiunea în patru portiere și varianta în trei uși, decapotată. Sunt păstrate elemente cheie ce creionează de decenii designul exterior al lui Wrangler - fiind nelipsite astfel grila radiatorului cu cele șapte guri de ventilație, farurile rotunde, portierele cu prindere în balama externă sau oglinzile exterioare "old-style", rectangulare. Barele față/spate sunt redesenate, la fel ca elementele optice integrate în faruri.
 
În privința motorizărilor nu există date oficiale, însă este de așteptat ca oferta Jeep în cazul noului Wrangler să curpindă unități turbo pe benzină, de 2.0 litri, V6-le de 3.6 litri, dar și dieselul V6 de 3.0 litri.
 
Vă vom oferi toate informațiile legate de noul Jeep Wrangler după prezentarea acestuia.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: