BMW iNEXT

BMW a dezvăluit noul iX - o adevărată piatră de hotar în istoria bavarezilor

Noul BMW iX

O viziune se transformă în realitate - BMW Vision iNEXT devine modelul de serie BMW iX. Cu un an până la lansarea sa pe piaţă şi cu dezvoltarea de serie în derulare, BMW Group oferă o primă imagine a viitorului BMW iX.

Revoluția electrificării - BMW investește 400 de milioane de euro în fabrica sa de la Dingolfing

BMW iNEXT - uzina Dingolfing
BMW Group investeşte aproximativ 400 de milioane de euro în uzina auto din Dingolfing pentru producţia BMW iNEXT. Prin aceasta, cel mai mare centru european de producţie va fi pregătit pentru fabricarea de automobile BMW electrice şi autonome.

BMW va aduce la Frankfurt conceptul unui sedan electric în patru uși

BMW - sedan electric concept, Frankfurt 2017
BMW va dezvălui la Frankfurt un nou concept electric - mașină ce prefigurează un viitor model de serie ce va avea arhitectura unui sedan cu patru uși și care va fi plasat în gama BMW i între actualele i3 și i8. Informația vine chiar din partea lui Harald Krueger, CEO BMW Group.

VIDEO - BMW ne explică pe scurt strategia sa legată de automobilele autonome

BMW - automobile autonome
BMW ne explică extrem de sugestiv în acest video cam care sunt diferențele dintre cele cinci niveluri ce caracterizează rularea autonomă și când ar trebui să ne așteptăm să le vedem în acțiune pe mașinile de serie.

BMW va fabrica viitorul iNEXT în fabrica de la Dingolfing

BMW Vision Next 100
BMW a anunțat faptul că va asambla viitorul model electric iNEXT în fabrica de la Dingolfing, constructorul bavarez dorind în acest fel să-și reafirme aprecierea față de angajații din Germania. Prefigurat anul trecut de spectaculosul concept VISION NEXT 100, BMW iNEXT va intra în producția de serie în anul 2021.

BMW va testa în traficul real o flotă de 40 de exemplare Seria 7 autonome

BMW - automobile autonome
BMW va începe testarea unei flote compuse din 40 de exemplare Seria 7 dotate cu cele mai noi tehnologii de rulare autonomă, dezvoltate împreună cu Intel și Mobileye. Mașinile "cobai" vor rula în zone urbane din SUA și Europa începând din a doua jumătate a anului 2017.

BMW va construi un nou centru de dezvoltare a mașinilor autonome

BMW - centru Unterschleissheim
BMW va pune bazele unui centru de dezvoltare a viitoarelor sale mașini autonome, primul astfel de model urmând a fi iNEXT, prefigurat într-o oarecare măsură de conceptul VISION NEXT 100 și programat pentru lansare în anul 2021.

BMW a confirmat oficial un nou model "i" - iNEXT. Acesta va fi lansat în 2020

BMW 740le xDrive iPerformance
BMW a confirmat astăzi oficial lansarea unui nou model "i". Programat pentru începutul deceniului următor, noul model se va numi BMW iNEXT și va constitui vârful de gamă BMW i, atât din punctul de vedere al dimensiunilor, cât mai ale al tehnologiilor pe care le va utiliza. Anunțul vine la aniversarea a trei ani de la lansarea lui BMW i3.

BMW și-a prezentat strategia de viitor - noi modele electrice sau hibrid, mașini autonome sau alimentate cu hidrogen

Strategie BMW - 2016-2020
BMW Group și-a anunțat strategia de viitor privitoare la noile modele pe care le va lansa, cu ocazia conferinței de presă anuală desfășurată pe 16 martie. Astfel, direcția pe care vor s-o apuce germanii, botezată Strategy NUMBER ONE > NEXT, este marcată de noi modele electrice sau hibrid, un model propulsat cu ajutorul hidrogenului, modele ce pot rula autonom, dar și un nou SUV - X7.
Subscribe to RSS - BMW iNEXT