SUV

Mazda își va extinde portofoliul de SUV-uri din Europa cu două noi modele

Mazda - CX-60 & CX-80

Mazda a anunțat astăzi planurile de extindere a gamei sale de SUV-uri începând cu 2022. Astfel, două noi modele din așa numitul segment de SUV-uri de mari dimensiuni, Mazda CX-60 și Mazda CX-80, vor fi lansate pe piața din Europa în următorii doi ani.

Noul Peugeot 3008 - lista de prețuri valabilă din Noiembrie 2020

Peugeot 3008 - lista preturi Nov 2020

Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Peugeot în România, a publicat lista oficială a prețurilor pentru noul Peugeot 3008 - SUV ce a primit un facelift în această toamnă. Astfel, prețul de start este de 23.912 euro, TVA inclus - pentru versiunea ACTIVE 1.2 PureTech 130 BVM6.

Conduci un SUV? Asigură-te că alegi anvelope de iarnă performante

Nokia Hakkapeliitta SUV
Anvelopele de calitate sunt durabile și construite pentru o experiență de condus confortabilă și sigură. SUV-urile au nevoie de astfel de anvelope, care să aibă o structură puternică și pereți laterali durabili. 

Piața mașinilor noi din Europa în 2015 - SUV-urile ocupă cea mai mare cotă de piață

Volkswagen Golf - cel mai bine vândut model in Europa, 2015
Compania de cercetare de piață JATO Dynamics a publicat zilele trecute un raport complet privind înmatriculările de mașini noi în Europa, în anul 2015. Pe lângă faptul că numărul înmatriculărilor a crescut față de 2014 cu 9.3%, de remarcat este și o premieră absolută - pentru prima oară în istorie segmentul SUV-urilor este lider, depășind tradiționalele segmente ale mașinilor de clasă mică și de clasă compactă. Volkswagen Golf a rămas în continuare cel mai bine vândut model.

În 2014 segmentul SUV-urilor şi crossoverelor a crescut cu 21%, în Europa

Noul Nissan Qashqai 2015
Anul trecut piaţa SUV-urilor şi a crossoverelor a crescut cu 21%  în Europa, o cifră impresionantă dacă stăm să o comparăm cu media creşterii pentru toate segmentele auto - 5.3%.

Va lansa Jeep un SUV şi mai mic decât Renegade?

Noul Jeep Renegade 2015
Jeep ia în considerare posibilitatea de a lansa un SUV şi mai mic decât noul Renegade, conform spuselor lui Mike Manly, CEO Jeep.

Noul Volvo XC90 va fi lansat peste două săptămâni

Noul Volvo XC90 2014
Volvo ne-a arătat astăzi prima imagine teaser ce ne înfăţişează partea frontală a noului XC90, SUV care va fi dezvăluit oficial peste două săptămâni, în capitala Suediei, Stockholm.
Subscribe to RSS - SUV