Renault Sport

Formula 1 - Renault va furniza motoare pentru McLaren, începând cu anul 2018

Renault va furniza începând cu anul viitor motoare echipei de Formula 1 McLaren - britanicii renunțând astfel la problematica relație cu Honda. Colaborarea dintre McLaren și Renault este o premieră absolută în lumea Marelui Circ, în ciuda istoriei glorioase a celor două nume grele (începută în 1977 și cuprinzând 814 curse bifate de McLaren și 591 de Renault - în rol de constructor de motoare).

Renault Clio RS 16 nu va fi produs niciodată în serie

Renault Clio RS 16
Din păcate, zvonurile conform cărora Renault are de gând să lanseze în producția de serie spectaculosul concept Clio RS 16 nu se vor materializa vreodată în realitate, constructorul francez renunțând definitiv la această idee.

Renault renunță la ideea unui SUV fabricat sub sigla RS

Renault Clio RS 220 Trophy
Renault a renunțat la ideea de a lansa primul său SUV ce ar fi purtat sigla RS, divizia ce împlinește anul acesta 40 de ani de existență urmând a se concentra în continuare pe dezvoltarea unora dintre cele mai performante hot hatch-uri de pe piață.

VIDEO - cum ar fi dacă ai putea conduce un Renault Clio RS 16?

Renault Clio RS 16 - video
Se vorbește din ce în ce mai serios despre faptul că Renault ar putea produce în serie limitată conceptul Clio RS 16. Acest filmuleț vine să întărească și mai tare speculațiile, chiar dacă ne este prezentat drept un omagiu pentru cei 40 de ani de existență ai diviziei Renault Sport.

Test Drive Renault Megane GT

Noul Megane a fost întâmpinat cu aprecieri unanime de către clientela europeană, gama clasică de motorizări TCe și dCi fiind completată inedit de către Renault cu o versiune derivată din precedentele niveluri de echipare GT Line. S-a născut astfel noul Megane GT care, până la o viitoare generație Megane RS, devine vârf de gamă cu al său motor preluat de la Clio RS, dar și prin modificările aduse chiar de departamentul “hot” al francezilor – Renault Sport. Am testat așadar noul Renault Megane GT, propulsat de motorul 1.6 TCe ce produce 205 CP și cuplat la o cutie de viteze automată EDC, cu șapte rapoarte.

Noul Renault Twingo GT este prefigurat de un teaser foto

Renault Twingo GT
Segmentul mașinilor "hot" super-mini se pare că va deveni din ce în ce mai aglomerat, Renault urmând a arunca pe piață un Twingo special croit pentru a rivaliza Abarth 595 sau noul up! GTI și care va purta după toate probabilitățile indicativul GT.

Renault Captur şi Renault Kadjar ar putea primi versiuni RS

Renault Sport
Renault Sport, divizia care se ocupă de modelele de performanţă ale constructorului francez de automobile, analizează posibilitatea de a dezvolta şi construi noi modele sport bazate pe crossoverele Captur şi Kadjar. Principala motivaţie în acest sens vine de la succesul pe care "fraţii" de alianţă Nissan îl au cu Juke Nismo.
Subscribe to RSS - Renault Sport