Porsche Macan

Viitoarea generație Porsche Macan va fi exclusiv electrică

Porsche Macan - exclusiv electric
Oficialii Porsche au luat decizia prin care viitoarea generație  SUV-ului Macan să folosească exclusiv propulsia electrică. Urmând a fi lansat undeva după anul 2020, noul Porsche Macan va fi asamblat în fabrica din Leipzig - locație în care Porsche a investit sume impresionante pentru a o transforma în cel mai important centru de producție pentru mașinile electrice și hibrid.

Porsche Macan are parte de un facelift discret

Porsche Macan facelift 2018
Porsche a dezvăluit noul Macan facelift, cel mai mic SUV din portofoliul germanilor înfățișându-ni-se într-o siluetă puțin schimbată estetic, cu elemente de design mai rafinate.

Porsche Macan Turbo poate fi comandat și cu Pachetul Performance

Porsche Macan Turbo Performance Package
Cei cărora Porsche Macan Turbo nu li se pare suficient de bun în materie de performanțe au la dispoziție începând cu luna septembrie Pachetul Performance, ce include o serie de upgrade-uri de putere, dar dotări ce sporesc performanțele ținutei de drum.

SUA - cererea pentru Porsche Macan este din ce în ce mai mare

Noul Porsche Macan 2015
Porsche va încerca să crească numărul de exemplare Macan ce sunt alocate pieţei din SUA, datorită creşterii comenzilor din partea clienţilor americani. Numărul mare de comenzi a făcut ca timpul de aşteptare până la livrare să crească foarte mult.

Porsche a înregistrat vânzări record în 2014

Porsche 911 Carrera Coupe
Porsche a vândut în 2014 aproape 190.000 de maşini, un record absolut pentru firma din Stuttgart. Mai exact, cifra vânzărilor a indicat 189.850 de unităţi comercializate, cu 17.1% mai mult decât în 2013.
Subscribe to RSS - Porsche Macan