Știri

Porsche Macan are parte de un facelift discret

Fotocredit: 

Porsche
Porsche Macan facelift 2018
Porsche a dezvăluit noul Macan facelift, cel mai mic SUV din portofoliul germanilor înfățișându-ni-se într-o siluetă puțin schimbată estetic, cu elemente de design mai rafinate. Interiorul noului Macan aduce în prim plan schimbări minore.
 
Prezentat în cadrul unui eveniment desfășurat în Shanghai, noul Porsche Macan ni se dezvăluie cu o parte frontală ușor redesenată - grilele de ventilație din bară, blocurile optice LED sau arhitectura luminilor de zi numărându-se pe lista schimbărilor de design. În partea din spate se poate observa noul desen al blocurilor optice - unite printr-o bandă luminoasă tridimensională LED.
 
Clienții vor putea configura noul Macan facelift în noi versiuni de culoare pentru caroserie - lista acestora fiind completată de nuanțele Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic și Crayon.
 
 
Principala schimbare adusă interiorului este reprezentată de introducerea unui ecran tactil de 11 inch, prin intermediul căruia se pot controla toate funcțiile sistemului de infotainment Porsche Communication Managament (PCM). În dotarea standard a noului Macan intră și modulul Connect Plus, ce oferă funcții și servicii digitale conectate.
 
Gurile de ventilație sunt redesenate, în timp ce volanul a primit la rândul său un nou design. Opțional poate fi comandat volanul sport GT.
 
Inginerii Porsche au lucrat și la optimizarea caracteristicilor tehnice ale șasiului - pentru a se obține performanțe dinamice și mai bune.
 
Nu știm deocamdată nimic despre noutățle legate de gama de motorizări.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: