noua Toyota Auris

Toyota a dezvăluit noua generație Auris

Toyota Auris 2018
Toyota a dezvăluit la Geneva cea de-a treia generație Auris, hatchback-ul de clasă compactă prezentându-ni-se într-o formă mai mult decât schimbată. Nu în ultimul rând, noul Auris renunță complet la motorizările diesel și vine cu o versiune de propulsie hibridă cu totul nouă.

Principalele modele Toyota vândute în Europa au primit o serie de noutăți interesante

Noutatile Toyota pentru 2017
Toyota a anunțat o serie de noutăți ce vizează cele mai importante automobile vândute în Europa și care vor fi aplicate respectivelor modele "2017 Model Year". Noutățile vizează schimbări estetice, dar și noi dotări disponibile în standard sau opțional.

Test Drive noua Toyota Auris Hybrid Sol

După ce în urmă cu câteva luni am testat noua generație a modelului Toyota Auris 2013, a venit momentul pentru un review cu varianta hibrid a aceleiaşi compacte japoneze, unul din cele mai accesibile modele de acest gen de pe piața internă.

Test Drive Toyota Auris 2013 1.33 l Dual VVT-i Terra

Redactorii Auto-TestDrive au avut parte de primul contact cu noua generație a modelului Toyota Auris 2013, care a ajuns foarte de curând şi în showroom-urile din România. Practic, discutăm în cazul de faţă de urmaşul vechiului model care a avut greaua misiune să înlocuiască cu succes extrem de bine vânduta Corolla hatchback.
Subscribe to RSS - noua Toyota Auris