Știri

Principalele modele Toyota vândute în Europa au primit o serie de noutăți interesante

Fotocredit: 

Toyota
Noutatile Toyota pentru 2017
Toyota a anunțat o serie de noutăți ce vizează cele mai importante automobile vândute în Europa și care vor fi aplicate respectivelor modele "2017 Model Year". Noutățile vizează schimbări estetice, dar și noi dotări disponibile în standard sau opțional.
 
Să luăm așadar la rând cele patru modele Toyota vizate de schimbări și să vedem ce aduc nou.
 
Toyota Yaris
 
Construită în fabrica franceză din Velenciennes, Toyota Yaris va putea fi configurată în 2017 într-o nouă nuanță de culoare pentru caroserie - Tokyo Red, acesta urmând a fi disponibilă pentru ambele versiuni stilistice - monotone sau bi-tone.
 
Vânzările micului Yaris au depășit deja în primele nouă luni ale anului totalul atins în 2015, perioada ianuarie-septembrie 2016 marcând livrarea a peste 160.000 de exemplare. În Europa, peste 40% dintre unitățile Toyota Yaris vândute au fost hibrid.
 
Toyota Auris
 
Modelul compact oferit de Toyota în Europa va primi în configurator, pe lână nuanța de vopsea Tokyo Red, un nou set de jante din aliaj pe 17 inch sau scaune sport îmbrăcate în Alcantara. Atât Auris hatchback, cât și Auris Touring Sports vor veni dotate în standard cu pachetul de siguranță activă și de asistență a șoferului Toyota Safety Sense care include sisteme precum Pre-Collision system, Lane Departure Alert, Automatic High Beam sau Road Sign Assist.
 
Ambele versiuni de caroserie ale lui Auris au adunat până acum, în 2016, circa 125.000 de comenzi, dintre acestea 60% fiind pentru varianta hibrid. În consecință, Toyota Auris este de departe cel mai bine vândut model hibrid din Europa.
 
Toyota Avensis
 
Sedanul de clasă medie oferit de Toyota va putea fi configurat în 2017 cu un nou set de jante din aliaj pe 18 inch, dar și în noua culoare amintită mai sus - Tokyo Red.
 
Toyota Verso
 
Indisponibil în România, monovolumul Verso vine cu noi materiale pentru tapițeria scaunelor, printre care se numără și o versiune cusută cu ață roșie ce se poate combina stilistic cu noua nuanță Tokyo Red din paletarul pentru carserie. Un nou set de jante din aliaj pe 17 inch va fi disponibil în configuratorul Toyota Verso.
 
Toate modelele amintite mai sus, în specificație 2017 MY, vor fi disponibile în Europa chiar din această lună.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: