noua Tesla Model 3

VIDEO - prima prezentare detaliată a noii Tesla Model 3

Tesla Model 3 - video detalii
Chiar dacă Tesla a lansat oficial noul Model 3, iar primele livrări au început să fie onorate, cel de-al treilea model din portofoliul companiei conduse de Elon Musk încă nu este foarte cunoscut în detaliu, mai ales atunci când vine vorba de interior. Iată că americanii de la OCDetailing au realizat un scurt film ce face foarte multă lumină asupra multor capitole ce caracterizează noul Model 3.

Tesla a produs primul exemplar de serie Model 3

Tesla Model 3 - prima unitate de serie
Primul exemplar de serie Model 3 a ieșit de pe liinile de asamblare Tesla de la Freemont, acesta urmând a trece prin ultimele verificări înainte de livrare. 

Tesla anunță un nou update pentru Autopilot, dar scoate din ofertă versiunea Model S 60

Tesla software 8.1 - Autopilot
Luna aprilie 2017 marchează pentru Tesla lansarea unui nou update de software care, ajuns la versiunea 8.1, include o nouă versiune Tesla Autopilot ce permite efectuarea unei game și mai variate de manevre legate de rularea autonomă.

Noua Tesla Model 3 va fi oferită pentru început doar în versiuni cu tracțiune spate

Tesla Model 3
Atunci când va fi lansată, noua Tesla Model 3 va fi oferită doar în versiuni cu tracțiune spate, dată fiind nevoia de a produce mult mai rapid un volum cât mai mare de unități. Variantele cu tracțiune integrală vor apărea în oferta Tesla abia în 2018.

Tesla va începe producția pentru Model 3 în vara acestui an

Tesla Model 3 - startul productiei in iulie 2017
Tesla ar putea începe producția mult așteptatului Model 3 în luna iulie 2017, conform unui document oficial semnat de Elon Musk. În scrisoarea trimisă către acționarii companiei sunt raportate și rezultatele financiare din ultimul trimestru al anului trecut, materializate prin pierderi de 121 de milioane de dolari.

Tesla Model 3 nu va putea fi dotată cu o baterie mai mare de 100 de kWh

Tesla Model 3
Atunci când va fi lansată (și dacă va mai fi vreodată lansată) Tesla Model 3 nu va primi pachetul de baterii de 100 de kWh oferit la ora actuală pe Model S și Model X.

O nouă imagine face lumină asupra interiorului noii Tesla Model 3

Tesla Model 3 - interior
Dacă exteriorul noii Tesla Model 3 ne este cunoscut din toate unghiurile, nu același lucru se poate spune despre interior. O nouă imagine publicată ieri pe internet vine însă să facă lumină și la acest capitol, evidențiind stilul minimalist pe care îl va promova cel mai mic sedan din portofoliul americanilor.

Tesla va construi o fabrică de baterii și automobile în Europa

Tesla Gigafactory - Nevada, SUA
Elon Musk a confirmat faptul că Tesla va construi o a doua facilitate de producție Gigafactory, aceasta urmând a fi localizată în Europa. Pentru moment nu se cunoaște exact țara unde va fi construită, însă Musk a vorbi despre "investiții semnificative" în Germania.

Tesla a făcut marele anunț - mașinile sale vor fi capabile să ruleze autonom, chiar de anul viitor

Tesla - pachet rulare autonoma
Americanii de la Tesla au anunțat faptul că toate mașinile pe care le produc vor fi echipate în standard cu un pachet hardware și software ce va permite rularea complet autonomă pe drumurile publice.

Americanii de la Tesla vor dezvălui pe 17 octombrie "un nou produs"

Tesla Model 3
Luni, 17 octombrie, vom avea parte de noutăți importante venite din partea Tesla, anunțul referitor la acest lucru fiind făcut ieri pe Twitter de către Elon Musk.

Tesla a vândut aproape 25.000 de mașini în cel de-al treilea trimestru din 2016

Tesla - Salonul Auto de la Paris 2016
Americanii de la Tesla au anunțat cifre record de vânzări pe cel de-al treilea trimestru din 2016, compania condusă de Elon Musk marcând 24.500 de automobile livrate clienților în această perioadă.

Aceasta este noua Tesla Model 3 - iată primele imagini și detalii oficiale

Noua Tesla Model 3
Tesla a dezvăluit în sfârșit noul Model 3, în cadrul unui mult așteptat eveniment ce a avut loc la Los Angeles, în urmă cu câteva ore. Noua Tesla Model 3 a primit deja peste 115.000 de comenzi în ultimele 24 de ore, clienții interesați trebuind să dea un avans de 1.000 de dolari, chiar dacă primele livrări vor avea loc spre sfârșitul anului 2017.

Noua Tesla Model 3 va fi lansată pe 31 martie, la Los Angeles

Noua Tesla Model 3
Tesla va dezvălui mult așteptatul Model 3 în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Los Angeles, pe 31 martie. Anunțul a fost făcut pe Twiter chiar de Elon Musk, mai marele companiei americane.
Subscribe to RSS - noua Tesla Model 3