Mercedes-Benz A-Class

Noul Mercedes-Benz A-Class a fost dezvăluit în această seară. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul Mercedes-Benz A-Class 2018
Mercedes-Benz a dezvăluit în această seară noua generație A-Class - mașină cu ajutorul căreia compania din Stuttgart vrea să "redefinească luxul modern în clasa compactă".

Moda "downsizingului" va atinge și viitorul Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class 2017
Mercedes-Benz va utiliza pe viitoarea generație A-Class o familie cu totul nouă de motoare turbo pe benzină, de cilindree redusă. Noile unități de 1.2 și 1.4 litri au la bază propulsoarele TCe de origine Renault și sunt dezvoltate ca parte a alianței strategice dintre Daimler și Renault-Nissan.

Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class este deja lăudată de Dieter Zetsche

Mercedes-Benz A-Class 2018
Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class va fi lansată în 2018, însă o putem vedea deja în primele imagini surprinse pe timpul testelor de dezvoltare.

Ora de istorie - 20 de ani de existență Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class - 20 de ani de istorie
În martie 1997, Salonul Auto de la Geneva găzduia premiera mondială a revoluționarului Mercedes-Benz A-Class, automobil ce avea să creeze un val de uimire prin design, dar mai ales prin soluțiile tehnice utilizate.

VIDEO - noul Mercedes-Benz A-Class în primul spot de prezentare

Noul A 45 AMG - 381 CP
Iată şi primul film în care ne este prezentat noul Mercedes-Benz A-Class. Germanii trec în revistă "capetele de afiş" din gamă.

Acesta este noul Mercedes-Benz A-Class facelift

Mercedes-Benz a prezentat noul A-Class facelift, compacta germană primind un refresh estetic, noi tehnologii, dar şi o gamă de motoare revizuită.
Subscribe to RSS - Mercedes-Benz A-Class