Airbump

Citroen a prezentat la Milano conceptul "Cactus Chair", care promovează tehnologia Airbump

Citroen Cactus Chair
Săptămâna Designului de la Milano reunește an de an cele mai originale creații în materie, de la piese de mobilier și până la accesorii cu totul și cu totul aparte. Nu de puține ori constructorii de automobile se asociază cu designeri celebri pentru a prezenta produse inovatoare, anul acesta Citroen participând cu un produs exclusivist, construit pe baza originalei soluții Airbump folosită pe C4 Cactus.

Viitoarea generație Citroen C3 va prelua sistemul Airbump de la C4 Cactus

Citroen Airbump
Viitoarea generație Citroen C3 ar putea prelua o serie de elemente de la crossoverul C4 Cactus, printre care și ingenioasa soluție de protecție în cazul accidentelor minore botezată Airbump.

Citroen va creşte producţia noului C4 Cactus

Citroen C4 Cactus
Citroen va suplimenta producţia noului C4 Cactus datorită succesului neaşteptat de care se bucură micul crossover francez la aproape un an de la lansare.

Citroen a dezvăluit conceptul Aircross

Citroen Aircross 2016
Citroen va dezvălui la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Aircross, un alt studiu care ne arată potenţialul francezilor în a dezvolta SUV-uri aparte, lucru deja demonstrat odată cu lansarea noului C4 Cactus.

Test Drive Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi

Săptămâna trecută am avut la test un automobil atipic. Recent lansat în România, Citroen C4 Cactus se doreşte a fi un crossover „light”, revoluționar prin design şi prin noua tehnologie Airbump, reprezentând în același timp direcția viitoare de dezvoltare a mărcii - o abordare modernă, cu modele axate pe un accent futurist care să atragă tinerii și să confere o nouă identitate mărcii. Versiunea testată de noi era una echipată cu un propulsor diesel BlueHDi de 1.6 litri ce dezvoltă 100 de cai putere, cutie manuală în cinci trepte și un nivel de echipare mediu - Feel

Subscribe to RSS - Airbump