A-Class Sedan

Mercedes-Benz a dezvăluit noul A-Class Sedan

Mercedes-Benz A-Class Sedan
Mercedes-Benz a dezvăluit noul A-Class Sedan - model ce vine să completeze oferta germanilor în segmentul mașinilor de clasă compactă. Dezvoltat pe aceeași platformă cu cea utilizată de versiunea hatchback, noul A-Class Sedan propune o caroserie în trei volume și una dintre cele mai bune valori ale coeficientului aerodinamic de pe piață.

Mercedes-Benz va oferi în viitor opt modele distincte cu tracțiune față

Mercedes-Benz Concept A Sedan
Familia de modele cu tracțiune față Mercedes-Benz va cuprinde în viitorul nu foarte îndepărtat nu mai puțin opt modele distincte, cu trei mai multe față de ceea ce oferă la ora actuală configuratorul constructorului german.

Mercedes-Benz Concept A Sedan - studiul ce prefigurează viitorul A-Class Sedan

Mercedes-Benz Concept A Sedan
Salonul Auto de la Shanghai a prilejuit dezvăluirea conceptului Mercedes-Benz A Sedan, automobil ce prefigurează direcția de design a viitoarelor generații de mașini compacte dezvoltate de către construcotrul german și nu în ultimul rând viitorul A-Class Sedan - model despre care s-a vorbit din ce în ce mai intens în ultimele luni.

Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class va avea și o versiune sedan

Mercedes-Benz - partea frontala
Mercedes-Benz are în plan lansarea unei versiuni sedan pentru A-Class, modelul în patru portiere urmând a se situa în gamă deasupra coupe-ului în patru uși CLA. Rivalii noului A-Class Sedan vor fi, fără doar și poate, Audi A3 Sedan și BMW Seria 1 Sedan, acesta din urmă fiind recent lansat, pentru moment doar în China.
Subscribe to RSS - A-Class Sedan