Volvo Vision 2020

Volvo a produs primul XC90 ce va fi folosit în cadrul proiectului Drive Me

Volvo XC90 #001 - Drive Me
Volvo a produs primul XC90 ce va fi utilizat în cadrul ambițiosului program Drive Me și care presupune utilizarea unei întregi flote de mașini cu capabilități de rulare autonomă de către cetățeni obișnuiți ai orașului Goteburg.

Volvo va demara un proiect de testare a mașinilor autonome pe străzile Londrei

Proiectul Volvo Drive Me
Volvo își continuă drumul spre realizarea ambițiosului său plan "Vision 2020" - ce implică zero decese sau răniri grave la bordul unui Volvo nou, începând cu anul 2020. Astfel, un capitol esențial în realizarea ecestei viziuni - lansarea mașinilor capabile să se conducă singure - ocupă din ce în ce mai mult din timpul tuturor celor implicați în proiect.

Volvo vrea să testeze mașinile sale autonome în China

Volvo - mașini autonome
Volvo are de gând să demareze un amplu program de testare a mașinilor autonome în China, experimentul urmând a se desfășura pe drumurile publice, implicând circa 100 de șoferi obișnuiți.

Volvo vrea să impulsioneze eforturile de lansare a primelor mașini autonome

Volvo - automobile autonome
Volvo își anunță disponibilitatea de a oferi modelul lor de dezvoltare a automobilelor autonome și altor companii interesate de acest lucru, suedezii fiind una dintre companiile cele mai evoluate din acest punct de vedere grație așa numitului Model Nordic - ce aduce laolaltă sectoarele public și privat, dar și mediile academice în vederea unei cât mai rapide evoluții a tehnologiilor și serviciilor necesare.

VIDEO - o nouă campanie din proiectul Volvo Vision 2020

Volvo Vision 2020
Suedezii de la Volvo continuă să-și promoveze angajamentul lor potrivit căruia începând cu anul 2020 nicio persoaană nu va muri sau nu va fi accidentată grav la bordul unui Volvo nou.
Subscribe to RSS - Volvo Vision 2020