Volvo Drive Me

Volvo a produs primul XC90 ce va fi folosit în cadrul proiectului Drive Me

Volvo XC90 #001 - Drive Me
Volvo a produs primul XC90 ce va fi utilizat în cadrul ambițiosului program Drive Me și care presupune utilizarea unei întregi flote de mașini cu capabilități de rulare autonomă de către cetățeni obișnuiți ai orașului Goteburg.

Volvo va demara un proiect de testare a mașinilor autonome pe străzile Londrei

Proiectul Volvo Drive Me
Volvo își continuă drumul spre realizarea ambițiosului său plan "Vision 2020" - ce implică zero decese sau răniri grave la bordul unui Volvo nou, începând cu anul 2020. Astfel, un capitol esențial în realizarea ecestei viziuni - lansarea mașinilor capabile să se conducă singure - ocupă din ce în ce mai mult din timpul tuturor celor implicați în proiect.

Volvo vrea să impulsioneze eforturile de lansare a primelor mașini autonome

Volvo - automobile autonome
Volvo își anunță disponibilitatea de a oferi modelul lor de dezvoltare a automobilelor autonome și altor companii interesate de acest lucru, suedezii fiind una dintre companiile cele mai evoluate din acest punct de vedere grație așa numitului Model Nordic - ce aduce laolaltă sectoarele public și privat, dar și mediile academice în vederea unei cât mai rapide evoluții a tehnologiilor și serviciilor necesare.

VIDEO - Volvo ne prezintă proiectul Drive Me

Volvo Drive Me
Volvo a prezentat săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, detaliile proiectului Drive Me, ce permite dezvoltarea unei infrastructuri şi implicit a maşinilor ce se pot conduce singure în traficul real, de zi cu zi. Drive Me va permite lansarea în circulaţia din jurul oraşului Goteburg, până în anul 2017, a 100 de astfel de automobile care vor fi încredinţate unor clienţi obişnuiţi.
Subscribe to RSS - Volvo Drive Me